2777
2789

من یکی دو بار خواستم یه چله ی قرآنی رو شروع کنم ولی متاسفانه بعد یکی دو روز میذاشتمش کنار

چون حس خوبی از این که یه سوره رو هر روز روخونی کنم نمیگرفتم.

به خاطر همین گفتم یه کم خلاقیت به خرج بدم،چله که حتما نباید خوندنی باشه

همسایه بغلی ما چون درخت داره روی درختاش همیشه چند تا گنجشکه

گفتم بیام رو دیوار خونمون براشون برنج و آب بذارم

گذاشتم ولی غریبی کردن و نیومدن

تا دو روز ادامه دادم تا این که روز سوم که رفتم کنار پنجره دیدم ۵ تا گنجشک جمع شدن و دارن غذاشونو میخورن

اون لحظه خیلی حالم خوب شد و همونجا نیت کردم که کنار تلاش کردنم برای رسیدن به آرزوم تا چهل روز این کار رو بکنم

و یه باور و حس خیلی خوبی توی من به وجود اومد که خیلی زود آرزوت برآورده میشه 😍

گفتم اگه شما دنبال چله ی خاصی هستین این می‌تونه گزینه خوبی براتون باشه.

ب چشم چله بهش نگا نکرده بودم، اما از وقتی اومدیم این خونه، حدودا یکسال میشه، لب پنجره، شبا نون میزارم برنج میزارم صب پرنده ها میان میخورن. عادتشون شده میشینن لب پنجرمون. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس خوبیه

منم الان چندساله غذای طوطیامو میریزم تو حیاط میان میخورن.تا حدی ک صبح به صبح سر ساعت هشت عادت کردن و منتظرن براشون غذا بریزم

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

منم یکسالی میشه یه کلاغ و چنتا یاکریم و کفتر و یه تعدادی گنجشک مهمون همیشگیه پنجرمن 😁

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤