2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان شدید

187 بازدید | 31 پست

بچه ها غیراصلاح سبکو تنظیم خواب چه چیزایی خوبه کیا با تنبلی شدید باردارشدن 

امیدی هس ینی

خیلی کاراکردم وزن کم کردم خیلی فقطو فقط استرس دارم خیلی فکرمیکنم نمیدونم چطوری استرسمو کم کنم 

کسی باردارشدع یااین مشکلا توروخدابگید یکم امیدبگیرم

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

هیچ راهی نداره متاسفانه من تامیگم  بهتر شدم یه مرحله جدید می بینم انگار از ریزش مو نامنظی پریود  مو زائد جوش الان هم دوماه هس لکه بینی دارم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من سالها بود تنبلی تخمدان داشتم چند ماه پیش رفتم سونو گفت هیچ نشانه ای از تنبلی تخمدان نداری الانم توی اقدام بارداریم البته من بخاطر استرس پرولاکتینم بالا بود که الان خداروشکر اوکی شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ راهی نداره متاسفانه من تامیگم بهتر شدم یه مرحله جدید می بینم انگار از ریزش مو نامنظی پریود مو ...

شماچطور با تنبلی باردارشدین

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

من سالها بود تنبلی تخمدان داشتم چند ماه پیش رفتم سونو گفت هیچ نشانه ای از تنبلی تخمدان نداری الانم ت ...

خداروشکر

من چندین ماهه اقدامم نشدم 😕

من 3 سال البت قبلش همسرمم مشکل داشت ینی اسپرمش صفربود تقریبا ک خداروشکر خیلی خوب شد 

الان فقط من تنبلی دارم خیلی ناامیدم

شماچطور با تنبلی باردارشدین

یه بار باردار شدم اونم با دکتر آمپول هزار سختی الان هم واسه بچم دومم اقدامم نزدیک دو ساله جلوگیری ندارم نشده هم دکترم گفت اگه واقعا بچه دوم رو میخوای بیا واسه آی یو آی یا آی وی اف

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
چیکار کردی خوب شد همسرت

دکتر امپول سینال اف داد میزد دورنافش خیلی تاثیرگزار بود خیلی زیاد

بچه دارم شدی ؟

یک ماهه اقدام کردم قبلش بچه نمی خواستیم الان چندین ماه آزمایش های پیش بارداری و کارهایی که لازم بود رو انجام دادم یکسری مشکلات کاری داشتم اوکی شد تازه یک ماهه اقدام رو شروع کردیم

یه بار باردار شدم اونم با دکتر آمپول هزار سختی الان هم واسه بچم دومم اقدامم نزدیک دو ساله جلوگیری ند ...

بازخداروشکر یکی داری 

اولیو چندسال اقدام بودی

بازخداروشکر یکی داری اولیو چندسال اقدام بودی

♥️

یکسال و نیم اقدام بودم واسه اولی