2777
2789
عنوان

خانومای راننده ؟

426 بازدید | 43 پست

بچه ها چرا من مخم موقع رانندگی کار نمیکنه؟؟!!مشکلی چیزی دارم؟؟

۱_یبار ۱۱شب ،تو یه روستایی،تو سربالای، که‌حالت پیچِ ۹۰درجه بود، رفتم تو مسیر مقابل و همون شب تصادف کردم

۲_یبار میخواستم ماشین بابامو ،که جفتِ جفت دیوار بود(دقیقا کیپ) رفتم ببرم تو کوچه ،انقدر فرمونو پیچوندم ک سمت شاگردو زدم ب دیوار و ماشینمون داغون شد

۳_یبار تو‌سربالای قرار شد شروع ب حرکت کنم ، انقدر گاز دادم ماشین با صدا و سرعت وحشتناک راه افتا

د

۴_یبار تو بزرگراه نشستم ، پشت کامیون افتادم ،رسیدیم بریدگی ک دور بزنیم ..میخواستم دور بزنم رفتم سمت راننده ک‌همزمان دور بزنیم ..بابام گفت چرا میری طرفین کامیون ،نمیگی یهو میپیچه ؟؟نمیدونی باید پشت کامیون باید باشی موقع دور زدن؟!اخه من چ بدونم؟؟؟

مثلا کلاس رفتم همون اول گواهی گرفتم (۶سال قبل)و جلسه اول قبول شدم.

اما یاد نگرفتم،مخم کار نمیکنه😢😢😢 

فقط دنده ۱،۲،۳یاد گرفتم نه بیشتر..

کلاچو درست یاد نداد

بریدگی و دور برگردون و اینا رو هم بلد نیستم

از اصلی ب فرعی و فرعی ب اصلی هم بلد نیستم

فقط فرمونم بد نیست میتونم دقیقا تومسیر خودم باشم

خدایا چکار کنم...دیگه بابامم اعتماد نمیکنه

(آرزوشو دارم چکار کنم؟؟؟؟؟؟)

انگار مخم کار نمیکنه ،همه چیو میدونم ،ولی حتما باید بزنم داغون کنم صحبته ،چمه؟!!!

هیچوقت راننده نمیشم ب نظرتون؟؟

آره بابا کاری نداره

از استرس اولشه که خرابکاری می کنی

چن جلسه دیگه کلاس بگیر ولی

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرمم مقصره ها ،تو شهر اصلانمیده همش جاده کوهستانی ،اتوبان و اینا میده ،میترسممم

میگم نصف شب بریم میگه این تایم جوونا میفتن خیابون..

میگم روز میگه شلوغه

چ کنم تو رو خدا؟؟؟

خب اموزشگاهتون شخمی بوده بدون مهارت قبول شدی وگرنه رد میشدی

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بنظر من اولین  دلیلش فقط پدرته ترسوندتت من موقع که گرفتم تنها میرفتم اصلا با شوهرم نمیرفتم الان خدا رو شکر اوکی هستم خیلی شرایطای سختی جلو راهم قرار گرفت که از پسشون تو ی رانندگی بر اومدم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
پدرمم مقصره ها ،تو شهر اصلانمیده همش جاده کوهستانی ،اتوبان و اینا میده ،میترسممم میگم نصف شب بریم م ...

برای یادگیری باید بری یجایی که هیچ بنی بشری نباشه.

ن اول بسم الله بری تو شهر!!.

باید برونی که دستت بیاد... رانندگی بیشتر به تجربه هست

من خودمم البته تازه کارم هرچند ۱۲ ساله گداهینامه دارم ولی از وقتی ترس رو گذاشتم کنار و ماشین رو همه جا میبرم خیلی بهتر شده رانندگیم