2777
2789
عنوان

چیکار کردین نماز خون شدین. تجربه دارها بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه داری؟

حداقل بخاطر وجود اونا از خدا تشکر کن

چطور مریض ک میشی برا سلامتیت داروهاتو سرموقع میخوری ولی صدای الله اکبر ک میشنوی کاهلی میکنی؟ 

از ته دلت از خدا بخواه کمکت کنه توی این راه ثابت قدم باشی.

منم خیلی خوندم و ترک کردم و بعد ازهربار ترک کردن هزاربار خودمو لعنت میکردم. از روی پسرام شرمنده بودم از روی شوهرم ک نمازش قضا نمیشه. بخودم گفتم اخه چطوری من باید از بچهام بخوام که نمازخون باشن؟ وقتی ک خودم نمیخونم

همیشه اول نمازتو بخون بعد کاراتو انجاانجام بده تا قضا نشه

امیدوارم حرفام تاثیر لازم رو داشته باشه

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍

باید عاشق بشی . عاشق خدایی ک عاشقته در عین بی نیازی بهت  با اینکه ما محتاجشیم ولی خداست ک بیقرار ماست تا موقع نماز صدامون کنه و باهاش حرف بزنیم و خلوت کنیم . خدا رو بشناس همه چی حله 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
من ی مدت خوندم،،  دنیا ب کامم شد. ...یهویی همه چی خراب شد. منم گفتم خدایا داری مسخره م میکنی؟! ...

بنظرخودت ممکن نیست این کا منت شما دل کسیو بلروزنه ذهنش منحرف بشه؟ 

گناهش پای خوده خودت

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍

عزیزم من قبلاً مثل خودت بودم تا اینکه یه شب خواب دیدم تو یه چاه که تهش سیخ وآتیش بود دارم سقوط میکنم یهو مامانم اومد دستم و گرفت ودرم آورد بعدش دیدم که ژنهایی که توخیابون هستن یه قسمت های ازبدنشون مثل ساق دست وساق دلشون که ازلباسشون بیرون بود روش آتیش بود دیگه فهمیدم خدا راه راست  ونشون داده از اون وقت دیگه من همیشه نمازام سروقت بود تابه روز نمازصبحم قضاشد خواب دیدم تویه بیابونم چیه نفرمثلابرای ملکه عذاب بود همش منو باسیب زمینی های بزرگ مثل سنگ میزد ومیگفت مگه خدامسخره توئه که هروقت دلت خواست نمازمیخونی؟عزیزم تافرصت هست ودیرنشده نمازبخون مخصوصا شروع کن نمازشب خوندن من چندماه پیش سرهم می‌خوندم همش خواب امامان را می‌دیدم که بهم می‌خندیدند وازم راضی بودن

خیلی به دلم نشست

ی حدیث قدسی داریم ک خدا ب حضرت موسی میگن ک 

اگر بنده های گناهکار من میدونستن چقدر بهشون مشتاقم بندبند استخوانهاشون از هم جدا میشد از شدت شوق .

خدا عاشق واقعی توعه چطور دلت میاد بهش بگی نه برا تو وقت ندارم . در صورتی ک تمام عزیزانت ی جورایی محتاجتن ک دوست دارن و ولی خدا بدون احتیاج بهت با اون عظمت و بارگاه و جلال و جبروتش صدات میکنه 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ.