2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم‌عزیزم‌انشاالله که بر میگرده 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

5 بار الهی عظم البلا خوندم

انشاالله حاجت دلت روا بشه 😘 

14 تا صلوات میفرستم برات 🌹 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
برودنبالش،نشستی دعا میکنی که بیاد

گوشبش خاموشه به گوشی دوستش زنگ زوم گفته مامانم بیاد هی۰ وقت نمیام اگرم بیام دوباره میرم تورو خدا شما که از چیزی خبر ندارین اینطوری حرف نزنید

گوشبش خاموشه به گوشی دوستش زنگ زوم گفته مامانم بیاد هی۰ وقت نمیام اگرم بیام دوباره میرم تورو خدا شما ...

عزیزم از دستم ناراحت نشو،من خودمم مادرم،میدونم الان دلت اشوبه،اما میگم یعنی نشین بیاد اون،که خودش بیاد برودنبالش،معلومه ازت حساب نمیبره،البته بچه‌های الان هیچکدوم از هیچکی حساب نمیبرن

خوندم. حاجتروا ان شاءالله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یه بار ختم قرآن نذر امام زمان کنید. به نیت اینکه سالم برگرده. بخونید. از آقا امام زمان عج کمک بگیرید.‌ تجربه شده.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲