2777
2789
عنوان

برا فردا چه دعایی بخونم...

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 21 پست
اول ایت الکرسی بخون .سه تا صلوات .۳ تا نفس عمیق .بسم الله بگو و خیلی ریلکس جواب بده . اگه استرس خوا ...

بله همیشه صلوات و ایت الکرسی میخونم،،،،امسال میشه سومین سالم البته اون دوتای قبلی رو خب نخونده بودم ولی الان با وجود شرایط سختی که داشتم خوندم،،،میشه دعا کنین برام ،،،شرمنده نشم پیش خانوادم،،،دوست دارم مامان و بابام از ته دلشون خوشحال بشن

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم
منم سومین سالمه باز تو خوندی  دلت گرمه ان شاالله نتیجه میگیری ولی من حتما شرمنده میشم 😔

انشالله که نتیجه خوب بگیری الان من خوندم شرایطم خیلی بدتر شده همه ازم توقع دارن،،،میترسم از تیکه ها از اینکه باز نا امید بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که نتیجه خوب بگیری الان من خوندم شرایطم خیلی بدتر شده همه ازم توقع دارن،،،میترسم از تیکه ها ...

من نخوندم  خوب ولی همه فکر میکنن پزشکی میارم  و خوب خوندم 😔😔 موفق باشی عزیزم🌹🌹

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
من نخوندم  خوب ولی همه فکر میکنن پزشکی میارم  و خوب خوندم 😔😔 موفق باشی عزیزم🌹🌹

درکت میکنم،،،منم یه زمان تجربی بودم،،،به هر حال دعا میکنم نتیجه خوبی بگیری🌹🌹🌹🌹🌹

صبحانه مقوی بخور ضعف نکنی .یک بطری کوچک مغزها و انجیر خرد شده و نخود و کشمش بریز توش که دستت هیچ دخالتی نداشته باشه راحت بتونی بخوری بطری آب فراموش نشه . شکلات تلخ اگه می تونی بخوری ،هم برای از بین بردن تنش و استرس خوبه همراهت باشه .اگه تلخیش اذیتت میکنه شکلات شیرین بگیر .

صبحانه نیمرو نخوری که سر جلسه حالت تهوع میگیری .

سلامتیت خیلی مهمه .حواست به ماسکت باشه اگه گرمت شد بر نداری . 

این نصیحت های مادرانه من به تو دختر گلم .

برات یه دور توضیح صلوات می فرستم ان شاءالله موفق بشی

درکت میکنم،،،منم یه زمان تجربی بودم،،،به هر حال دعا میکنم نتیجه خوبی بگیری🌹🌹🌹🌹🌹

ممنونم

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
صبحانه مقوی بخور ضعف نکنی .یک بطری کوچک مغزها و انجیر خرد شده و نخود و کشمش بریز توش که دستت هیچ دخا ...

وای خیلی ممنونم،،،،خیلی آرامش تو حرفاتون هست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹