2777
2789
عنوان

برا فردا چه دعایی بخونم...

108 بازدید | 21 پست

که ارامش داشته باشم و بتونم همه ی چیزایی که خوندم بتونم ریلکس جواب بدم

فقط اونایی که تیکه میندازن،لطفا جواب ندن🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صلوات بفرست ایت الکرسی من میخوام بخونم♡

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

نمیدونم ولی برات دعامیکنم منم جمعه کنکور دارم

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر

تاپیک منم میایید

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

موفق باشی عزیزم من خوندم ولی نمیدونم چرا ناامیدم

ان شاالله تنیجه تلاشتو میبینی نگران نباش

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
ان شاالله تنیجه تلاشتو میبینی نگران نباش

دعا کنین برام،امسال سومین سالمه اگ امسالم نشه شرمنده خانوادم میشم شرایطم خیلی بده

فردا صبح بخونم ناد علی رو؟

من دانشجو بودم یه روز تو اتوبوس میرفتم دانشگاه یه پیرزن کنارم نشست خیلی هم مهربون بود. کتابو دستم دید گفت ناد علی بخون. من بعد از اون همیشه میخوندم. از دبیرستان هم همیشه قبل از شروع امتحان یدونه آیت الکرسی میخونم. میخواهی امشب بخون میخواهی فردا ولی استرس نداشته باش اصلا. مطمین باش کنکور خوبی میدی.

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.

اول ایت الکرسی بخون .سه تا صلوات .۳ تا نفس عمیق .بسم الله بگو و خیلی ریلکس جواب بده .

اگه استرس خواست بهت غلبه کنه ، مثلا برای حل سوال یک دستت بزار روی باقی سوالها که فقط تمرکزت به سوال یک باشه .برای سوال ۲ هم سوالهای ۳ و ۴ دست بزار که حجم انبوه سوالها عصبیت نکنه . 

من دانشجو بودم یه روز تو اتوبوس میرفتم دانشگاه یه پیرزن کنارم نشست خیلی هم مهربون بود. کتابو دس ...

شمام خیلی مهربونید،،،مرسی ازتون الان میخونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دعا کنین برام،امسال سومین سالمه اگ امسالم نشه شرمنده خانوادم میشم شرایطم خیلی بده

منم سومین سالمه باز تو خوندی  دلت گرمه ان شاالله نتیجه میگیری ولی من حتما شرمنده میشم 😔