از۳سال پیش که خواهرشوهرم وارد دوره دوم دبیرستان شده مادرشوهرم بهترین غیرانتفاعی ثبت نامش کرده و به هردری بگی زده تا دخترش دکتربشه. ۳ساله مارو کشته بسکه از دخترش تعریف کرده . تا یک هفته پیش خانم دکتر خانم دکتر ازدهنش نمیوفتاد اما حالا که نزدیک کنکور شده و میدونه دخترش کلا توی باغ میگه هرچی قسمت باشه. یعنی آدم به عفریته ایه مادرشوهرم و خواهرشوهرم ندیدم من . دختره بااینکه از من ۱۰سال کوچیکتره و تا ۳سال پیش خودم ریاضی یادش میدادم واسه من در هرموقعیتی پشت چشم نازک میکنه و قیافه میگیره . این شوهرکنه چی میشه
الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین منو خانوادم کلا بدشانسیم هزاران بار ثابت شده واسم.
دراین حد بهت بگم که ۵۰سال پیش وقتی میخواستم خط تلفن بدن توی منطقه ما ، اداره مخابرات گفته فقط یه نفر اضافه است باید قرعه کشی کنیم اسم اون یه نفرو در بیاریم که اسم پدر بنده درومده
الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی