2777
2789

سلام دوستای گلم..امروز تو اینستا داشتم میگشتم یه مطلبی دیدم که یاده شما دوستای گل نینی سایتیم افتادم..من خودم مجردم اما اینجا خیلی افرادی دیدم که بچه دار نمیشن...روزه ی روز اول محرم برای حاجت روایی خیلی سفارش شده و مخصوصا توصیه شده به کسانی که چشم انتظار فرزندن این روزو روزه بگیرن و از خدا طلب فرزند کنند😍چونکه در این روز دعای حضرت زکریا برای داشتن فرزند به اجابت رسیده😍 

از امام رضا نقل شده که هر کس در این روز روزه بگیره و خدا را صدا بزنه خداوند دعا را مستجاب میکنه😍

یه روایت دیگه از امام رضا هست که میگن روز اول محرم روزی که حضرت زکریا دعا کردند که خداوند به او فرزندی عنایت فرماید و خداوند یحیی را به او بشارت داد..پس هر کس که این روز را روزه بگیرد و سپس دعا کند خداوند همانطور که دعای زکریا را اجابت کرد دعای او را نیز مستجاب میکند..

.

.

عشقای من اینو خیلی شنیدم که میگن ما اون سالی که روزه گرفتیم خیلی سال خوبی برامون هم از لحاظ مادی و هم از لحاظ معنوی بوده..

اگر روزه گرفتین و باردار و حاجت روا شدین حتما بیاین بهم بگین که کلی ذوق کنم...

منم از دعای خیرتون بی نصیب نکنین...امسال کنکور دارم ..محتاجم به دعاهاتون😍😘

این مطلبم به همه بگین تا توی ثوابش شریک باشین..من این تاپیکو دیشب ساعت ۳ صبح گذاشتم اما گفتم شاید خیلیا اون موقع خواب باشن برای همین دوباره گذاشتم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله حاجتروابشیم منکه خسته شدم خدایاناامیدم نکن الانم لکه بینی دارم سعادتم نیس😢

عزیزم هیچ وقت ناامید نشو جمعه با توکل به خدا روزه بگیر ایشالله که حتما باردار میشی گلم..😍😘😗