سلام دوستای گلم..امروز تو اینستا داشتم میگشتم یه مطلبی دیدم که یاده شما دوستای گل نینی سایتیم افتادم..من خودم مجردم اما اینجا خیلی افرادی دیدم که بچه دار نمیشن...روزه ی روز اول محرم برای حاجت روایی خیلی سفارش شده و مخصوصا توصیه شده به کسانی که چشم انتظار فرزندن این روزو روزه بگیرن و از خدا طلب فرزند کنند😍چونکه در این روز دعای حضرت زکریا برای داشتن فرزند به اجابت رسیده😍
از امام رضا نقل شده که هر کس در این روز روزه بگیره و خدا را صدا بزنه خداوند دعا را مستجاب میکنه😍
یه روایت دیگه از امام رضا هست که میگن روز اول محرم روزی که حضرت زکریا دعا کردند که خداوند به او فرزندی عنایت فرماید و خداوند یحیی را به او بشارت داد..پس هر کس که این روز را روزه بگیرد و سپس دعا کند خداوند همانطور که دعای زکریا را اجابت کرد دعای او را نیز مستجاب میکند..
.
.
عشقای من اینو خیلی شنیدم که میگن ما اون سالی که روزه گرفتیم خیلی سال خوبی برامون هم از لحاظ مادی و هم از لحاظ معنوی بوده..
اگر روزه گرفتین و باردار و حاجت روا شدین حتما بیاین بهم بگین که کلی ذوق کنم...
منم از دعای خیرتون بی نصیب نکنین...امسال کنکور دارم ..محتاجم به دعاهاتون😍😘
این مطلبم به همه بگین تا توی ثوابش شریک باشین..من این تاپیکو دیشب ساعت ۳ صبح گذاشتم اما گفتم شاید خیلیا اون موقع خواب باشن برای همین دوباره گذاشتم..