نه منم مخالفم شاید بنده خدا مشکل داشته جای گزارش زدن کمک کنید لطفا
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
ای بابا اینجا همه دنبال اینن بدبختی بقیه رو ببینن و خوشحال بشن تاپیکای خیانت و اینا پربازدید میشه تاپیک من که درباره موفقیتام بود میترکونن ایناهم همین
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
یکی تاپیک زد ک با بچع چطور رابطمونو با همسر مدیریت کنیم
یکی از معروفای سایت در گزارش زنی، سریع نوشت هرکی راه حل بده بی عقلع و تاپیکت ممنوعه
چند ثانیه بعد ترکید تاپیک!!
قشنگ باندن
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
چرا تو ایران این جور مسائل پنهان میکنن بابا واقعیته باید راجع بهش صحبت شه ..خیلیا درگیرشن
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی