2777
2789
عنوان

دلم شکست😔

950 بازدید | 78 پست

دوروزه دارم همع تلاشمو میکنم ی تولد خوب برا همسرم بگیرم که دیشب گفت من اصن خوشم از تولد نمیاد همش بخاطر توعه قبول کردم😔

امروزم کیک براش گرفتم که بریم خونه مامانش اینا بش گفتم سر راه یه سر برم پیش مامانم گوشیشو بش بدم(درواقع کادوشو گذاشتم خونه مامانم اینا میخواستم اونو بردارم)که گفت نمیبرمت و مگ من گفتم تولد بگیر بریم خونه مامانم و رفت سرکار😔

حالا مامانم میگفت تو آماده شو اومد از سرکار برین ولی دلم گرفته نمیتونم😔

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا بیشترشون بی احساسن😑تو غصه نخور 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

حالا موندم برم یا اصن کیکم بیخیالش بشینم تو خونم و نرم خونه مادرشوهرمم...چون اصن ی زنگم نزد بگه آماده شو یا...

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

لياقت ندارن 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

عزیزم من از تولد‌خوشم نمیاد...

خوشم‌نمیاد‌کسی به‌خاطر تولد‌ خودشو برای من به زحمت بندازه...

بی لیاقت نیستیم فقط‌تولد برامون بی معنیه...

به افکار امثال من نگید بی لیاقتی...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
تو خونه خودت میگرفتی خب 

گفتم بهش خوش بگذره پیش خونوادش بهش احترام بذارم...سرم داره میترکه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز