2777
2789
عنوان

دل درد وسط سیکل

2086 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من روز ۱۳ دوره سونو کردم و فولیکول ۱۹ و ۱۳ داشتم و از روز ۱۴ یه روز درمیون رابطه داشتم

از روز ۱۷ تا دل درد شبیه پریود دارم و هر لحظه احساس میکنم الان پریود میشم و تا امروز که ۲۱ سیکلمه ادامه داشته 

تا حالا اینقدر زود دل درد پریودی نداشتم همیشه ۱ روز قبلش اینجوری میشدم 

سیکلمم ۲۸ روزس

کسی تا حالا اینجوری شده؟ علتش چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقيقا منم اين علايم و داشتم. كه فكر ميكنم به خاطر لقاح بوده 

یعنی واقعا ربطی به لقاح داره 

اخه من تو بارواری قبلیم اینجوری نشدم و چون تا حالا هم اینجوری نشده بودم ترسیدم گفتم ببینم کسی دیگه هم اینطور شده یا نه

ممنون عزیزم که جواب دادی 

منم به فال نیک میگیرم انشاءالله که باردارم

یعنی واقعا ربطی به لقاح داره  اخه من تو بارواری قبلیم اینجوری نشدم و چون تا حالا هم اینجوری نش ...

من كه خودم همين علايم رو داشتم . دقيقا تمام مراحل باردار شدن رو حس كردم🤪

يه پسر دارم شاه نداره صورتي داره ماه نداره

سلام من همینارو دارم حالا بیشتر از این بعضی موقع ها حس میکنم مریضی چیزی گرفتم همه اینا هم چند روز بعد امپول شروع شده دو سه روزه همه دمای بدنم خیلی بالا میره همش هم حس میکنم میخواد پریودم بیاد 

سلام من همینارو دارم حالا بیشتر از این بعضی موقع ها حس میکنم مریضی چیزی گرفتم همه اینا هم چند روز بع ...

عزیزم خیره انشاءالله 

چند دوز به موعدت مونده؟

من پنجشنبه دیگه موعدمه

بچه ها من امروز وسوسه شدم بی بی زدم 

یه هفته به موعدم مونده و تست رو با ادرار صبح نزدم

همون لحظه که رسید به خط تست فورا رنگ گرفت اما خیلی کمرنگ 

بی بی هم روژان بود چون مدیکور بسیار کاذب داشته برام و روژان ها درست بوده همیشه روژان گرفتم

شنبه دوباره تکرار میکنم 

به نظرتون امکان داره یه هفته به موعد نشون بده؟ یعنی درسته؟