2777
2789

پسرم شش ماه و ده روزشه 

قبلا سه ساعت يبار ١٢٠ تا ميخورد الان نميخوره البته رفلاكسم داره شما چطورى شيرخشك ميدين؟ هر چند ساعت چند سى سى ميدين؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های رفلاکسی کمتر شیرمیخوره زوری نده چون معده اشون اذیته

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
شما خودت از روى قوطى ميدى؟ اخه روى قوطى نوشته ٢١٠ سى سى ،،، بچه نميخوره اصلا 

دختر من الان بزرگ شده عزیزم.ولی اون موقع دقیقا همونقدر که نوشته بود میدادم.دختر من میخورد عزیزم.اشتهاش خوب بود

خب كم نيست؟ واسه خواب چكار ميكنين؟ موقع خواب بيشتر نميخوره؟ نميدونين در كل در روز چند سى سى ميخوره؟ ...

دکترم بردیم گفت به زوربه خوردش ندید هرچی میخوره همونه دیگه..خیلی درگیرش نشو بخاطر رفلاکسشه..دقت نکردم کلا چقدمیخوره تو24ساعت

خدایاشکرت

یک ساعتو نیم ۹۰تا

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
غذا خوب ميخوره؟ پسر من فرنى دوست نداره انگار. دو قاشق ميدم دومى رو گريه ميكنه و دهنش رو سفت ميبنذه&n ...

هرچقدر بدم میخوره اصلا نه نمیگه😑 دیگه خودم نمیدمش نترکه یهو😁قربونش برم

خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...
دختر من الان بزرگ شده عزیزم.ولی اون موقع دقیقا همونقدر که نوشته بود میدادم.دختر من میخورد عزیزم.اشته ...

پسر منم الان توى روز هر چهار ساعت ١٢٠ سى سى ميخوره كه ميشه سه وعده و توى شب هم كه خوابه هر پنج شش ساعت ١٢٠ ١٤٠ سى سى ميخوره قبلا چون فاصله وعده هاش كمتر بود ميشد ٨٠٠ سى سى ولى الان فاصله وعده هارو خودش زياد كرده. نميدونم چكار كنم كه درروز بيشتر بخوره

هرچقدر بدم میخوره اصلا نه نمیگه😑 دیگه خودم نمیدمش نترکه یهو😁قربونش برم

عزيزم ميشه بگى كى شروع كرذى به غذا دادن؟ راز موفقيتت چى بوده؟ از چه غذايى شروع كردى؟