2777
2789
عنوان

تنفر مادرم از من ....

1649 بازدید | 14 پست

سلام 

مادرم از زمانی که یادم میاد ، قسم می خورم از زمانی که یادم میاد ، ازم متنفر بوده تا حالا که ۳۳ سالمه

حرفای رکیک، نگاهای زشت و معنی دار و پر از نفرت ، بدبینی ، ذهن خراب ، خراب دونستن من 😯، انواع کتک کاری در بچگی و حتی نوجوونی ، .....

همه جوره نفرتشو بهم نشون داده

متاسفانه نزدیکش زندگی می کنم

متاسفانه هیچ دوست و فامیلی نزدیکم نیس

و به خاطر کرونا هم که خیلی محدود شدیم

خستم

از وقتی بچه دار شدم و به خصوص یک سال اخیر، دائم میگه وقتی تو نیستی بچت یه نفر دیگس، خیلی خانومه ، خیلی خوبه ، وقتی تو رو میبینه لوس بازی هاش و ادا و اطواراش شروع میشه و......

وای وقتی حرف می زنه یه قیافه زشتی به خودش می گیره که نمی دونید

اینقدر عصبی مزاجه

ظهرا که بابام نمیاد خونه، تو خونشون از ناهار خبری نیس

خودشم می خوابه

بقیه باید گشنگی بکشن . اگه یه روزم من و بچم اونجا باشیم، اگه از قبل غذا تو یخچال باشه گرم میکنه ، اگه نه ، انگار نه انگار

اینقدر دلم پره😟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها کلا وقتی ماماناشون پیششون نیس خیلی ارومن ولی وقتی مادرو ببینن شروع میکنن به جنگولک بازی 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

تا ده سالگی شایدم بیشتر ، همیشه پاهام پر بود که کبودی نشگونا و کتکاش

حالا من از اون بچه ها بودم که صدا از دیوار در بیاد از من در نمیومد

همیشه و جلو فامیل تحقیرم کرده و می کنه

نمیدونم چرا اینقدر احمقه که فکر می کنه خیلی هنر می کنه پشت سر من برا این و اون حرف می زنه

همه فامیل ، حتی اون موقع که مجرد بودم منو یه ادم تنبل و همیشه خواب می دونستن

خودشو علامه دهر و همه چی تمام می دونه

خودت یک عمر کشیدی چرا بچتو محکوم‌  به این عذاب میکنی؟؟

در قبال سلامت روان فرزندت مسوولی

وقتی میبینی مادرت مشکل داره سنگین بشین تو خونه ات و به بهانه فرار از تنهایی کودکت رو با اون مواجه نکن

تو نمی بینی ولی ممکنه فکرشو سمی کنه و در این صورت خودخواهی شما در قبال فرزندتون بدتر از مادرتونه

نمیشه نری خونشون

چی بگم

می پوسیم تو خونه آخه

هربار که میرم خونششون میگم دیگه نمیرم

یا میگم دیگه تا چند روز حتی پیام و زنگ هم نمیدم که یه کم نگران شه یا به خود بیاد

اما دو روز که میشه دوباره می رم

آخه هربچه ای کی رو داره و کجا رو داره به جز خونه پدر مادرش😢

اسی نمیخوام ناراحتت کنم ولی مامانم میگه فقط دخترت بیارتوخونه فضولی کنه سرگرمش بشیم‌  وقتی میره اونجا هرغذایی دوست داشته باشه براش درست میکنه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب بچه هام باش😘❤️

اشکال نداره همه سالم نیستن مادرت مشکل داره .یکم رسمی باش و کمتر برو راحت ترس تو عذاب وجدان داری بی خودی.مادر ها کلا همه که فرشته نیستند بعضی ها فقط زاییدن ببخشید.مادر من یه طور دیگه کلا اعصاب نداره.همیشه می ناله.غد و یک دنده است.حرف گوش نمیده .تمییز کاری نمی کنه.کلا بیخیال شدم.همش دلش پیش پسرهاشه.منم مستقیم گفتم مادر خوبی نیست .عذاب وجدان داره خالا

ممنونم💗 حالا مامان من فقط سابیدن و تمیزکاری رو متخصصه

ببین من تا اونجا فهمیدم اونا عقده دارن مادرتون.خیلی بی اعصابت .پدرم مریض نگهداریش سخته.ما هم زیاد بودیم.کلا از اولش پول خرج نمی کرد همش نگه می داره.دنیاش با من فرق می کنه.یه چی می خرم یا سفر می رم حسرت وار می گه خوش بحالت منم ببر.منم می گم تو اهل سفر نیستی اخلاق نداری‌.کلا زیاد فکر نکن همه مادرها فیلم آن بیرون می بینی هیچکی نیست مشکل نداشته باشه.