2777
2789
عنوان

جوش ناحيه تناسلي

246 بازدید | 13 پست

بچه هاا من روي لبه واژنم جوش زده سرسفيد ميخاره چيكار كنمم  😔نگرانم 

پارسالم چند تا جوش زدم همونجا هركاريي كردم نرفت دوماه بود ترسيدم رفتم دكتر پوست گفت هرچي هست بهتره كرايو بشه زد له و پهم كرد تا يه ماه از درد داغون بودم به يه دكتره ديگه عكس دادم گفت جوش بود چرا كرايو كردي ...تو رو خدا بياين تجربتونو بگين من مادر مرده همش يه چيزيم ميشه

فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر حساس تر باشي بدتره بيخيال باش

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
عکس لطفا😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂  شكلشو برات ميكشم    O    انقدري اندازه كلمه 😩

باید دکتر زنان بری نه دکتر پوست

دكتر زنان باهاش اينتر نتي مشورت كردم گفتم نكنه تبخالي يا چيزي باشه يا زگيل گفت برو متخصص پوست از نظره من زگيل نيس چون استخر ميرفتم نگران بودم

خودش خوب میشه نگران نباش

اخه پارسال اول دوتا بود بعد يهووو چند تا شد بعد گفتم لابد موتوش گير كرده تركوندم وااي وحشتناك گنده شده بود ... امسالم زدمم تازه از شر كروناا راحت شددم 😥 اينممم ميترسم يهو چندتا بشه نره بعد دوباره كرايووو واي خيلي بد بود كرايووو😭😭 

يعني كسي اينجوري نشده پمادي چيزي كه اين بره نيس☹️ نميتونم برم دكتر من تازه از كروناي لعنتي خلاص شدم😔