2777
2789

عزیزم شخصی دوزی درآمدش خوبه اگه همه امکاناتوداشته باشی توخونه خیاطی کنی میتونی ماهی دوتومن درآمدداشته باشی هم خونه زندگیتو داری هم کار

چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اگه شخصی دوزی برات سخته وزیادماهرنیستی وخوصلت برای خیاطی کمه بروازتولیدی ها سفارش بگیر.بهش میگن سریدوزی.خودشون برش میکنن شمامیاری خونه وفقط چرخکاری میکنی که اگه چرخ راسته دوزداشته باشی خیلی خوبه ودرآمدشم خوبه

ولی اگه شخصی دوزی برات سخته وزیادماهرنیستی وخوصلت برای خیاطی کمه بروازتولیدی ها سفارش بگیر.بهش میگن ...

جدا؟؟؟ خیلی خوبه ک من بلدم ولی ی مدت طولانی کار نکردم میترسم لباس دس بگیرم اینک خیلی عالیه

حقوق چقدر میدن بنظرتون؟

ملکه زندگیشم...👸🤴
جدا؟؟؟ خیلی خوبه ک من بلدم ولی ی مدت طولانی کار نکردم میترسم لباس دس بگیرم اینک خیلی عالیه حقوق چقد ...

تو سریدوزی معمولادرصدی پول میدن.بستگی داره اون چیزی که میدوزی برای خودتولیدی چقدرباشه یه درصدی هم بع شمامیدن

من سال۹۱این کارومیکردم وازدرآمدش راضی بودم.چون خودم بااینکه خیاطم حوصله الگوکشیدن وبرش ندارم این کارم برام راحتربود.توشخصی دوزی بجزالگوکشیدن وبرش باید نقو نوق مشتری هم تحمل کنی

تو سریدوزی معمولادرصدی پول میدن.بستگی داره اون چیزی که میدوزی برای خودتولیدی چقدرباشه یه درصدی هم بع ...

حق با شماست منم از همین میترسم چون دیدم خیلی ایراد میگیرن

بایدد بگردم تولیدی پیدا کنم که سریدوز بخاد

ملکه زندگیشم...👸🤴