2777
2789

سلام من جام واقعا کمه پیخوام برا بچه تختی بخرم که هم خوب باشه وهم جام کمه تواتاقم جابشه تا چندسالگی هم بشه استفاده کرد بعضی تختا نرده ندارن من میترسم بچه ازش بیفته بنطرتون چی خوبه قیمت هم مناسب باشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این تخت دوکاره ها بگیر که بعدشم میشه نوجوانش کرد خواستی بگو عکس بدم

سلام عزیزم میشه عکسشو ببینم بی زحمت

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

فکر میکنی شرایط تا کی تکخوابه باشه؟

اگه تا همیشه اینطوری هست که از همین الان تخت کمجا بگیر

اگر تا 4 یا 5 سال دیگه تغییر میکنه تخت چوبی نوزاد بگیر که نرده داره و بعد دوسالگی نردش رو جدا کنی و تا 5 سالگی روش بخوتبه

و اگه تا 2 سال دیگه جابجا میشی که تخت و پارک بگیر

تا ۶ ماهن اخه

دیگه بعدش تخت تو جمع کن به تخت واسه نینیت بخر بهش مال اون😀😀

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
فکر میکنی شرایط تا کی تکخوابه باشه؟ اگه تا همیشه اینطوری هست که از همین الان تخت کمجا بگیر اگر تا ...

تخت پارک کدوماست عزیزم؟

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
بفرما گلم

خیلی خوشگله مرسی عزیزم . ببخش زحمت شد برات

خیلی خوشگله مرسی عزیزم . ببخش زحمت شد برات

خواهش عزیزم خونه خودم نیستم وگرنه عکس تخت دخترمو برات میفرستادم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐