2777
2789
عنوان

همسایه مون...

749 بازدید | 81 پست

4 ساله ازدواج کردم

18 ماهه تو اقدامم

قبلشم بچه میخواستم ولی به خاطر یه سری مشکلات هی مجبور شدم عقب بندازم

همسایه مون اومده در خونه مون میگه بارداری؟ 

میگم نه

یه ساعت وایساده نصیحت که زودتر باردار شو دیر میشه ها گرفتار دوادرمون میشی

اصلا رابطه ای با هم نداریم

خودش از بچه و سر و صدای بچه بیزاره

من بچه دار بشم اولین کسی که شکایتمو به صاحبخونه م بکنه همینه

دیگه خسته شدم از حرفای دیگران

دلم نمیخواد هیچکس رو ببینم

خودمو تو خونه حبس کردم

حتی دلم نمیخواد برم خونه ی مادرم

تا منو میبینه شروع میکنه صحبت کردن از نوه های جدید همسایه ها کساییکه تو فامیل بچه دار شدن

چرا مراقب حرف زدنمون نیستیم

هر بار با کسی رو به رو میشم تا یه هفته کارم میشه گریه زاری

موندم تا کی باید این وضع رو تحمل کنم

تو همین سایت میشنوم یه سریا 10 ساله منتظرن

خدا به دادشون برسه

افسردگی گرفتم😭😭😭😭😭😭😭😭

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله هرچه زودتر دامنت سبز شه و دلت شاد شه

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

وااااا بگو خودم نمیخوام فعلا 

دوستع من 6سالع ازدواج کرده بچه ندارع هرکیم میپرسه میگه روده حالا 

الله و اعلم کسی چی میدونه واقعا نمیخواد یا نمیشه 

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎

چون فکر میکنن اگه بچه نیاری زندگیت کمبود داره یا اگه شوهر نکنی از بقیه عقبی حکایت حرفای خاله زنکی که یه سری از هول میرن زود شوهر میکنن بچه میارن یه سریم بندگان خدا از نظر یه عده توفامیل و خانواده سنشون داره میگذره هرکسیو قبول میکنن که بازم درآخر حرف میخورن از همونا

عزیزم به خودت استرس نده، اینطوری بارداری عقب میفته

من 5 ساله اقدام نشده با خدا که نمیشه جنگید خودش خواست میده نخواست نمیده سن بالا هم ازدواج کردم تو زندگیم هم سختی زیاد کشیدم ولی چه میشه کرد با امر و خواست خدا نمیشه جنگید

شما به خودت استرس نده به حق علی اصغر امام حسین بزودی ان شاالله مامان میشی

من هم همینطورم سه ساله اقدامم اماهیچی به هیچی مردمم که دستشون دردنکنه کم نمیزارن ازحرف زدن درموردمن حتی یکیشون به دوستم گفته بودن این که نازاس معلوم نیس تودوران مجردی چه غلطایی کرده باردارنشده😔😔واقعانمیدونستم چی بگم

درتاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤰🏻🤱برام دعاکنید 
ایندفعه که اومد خیلی رک و راست بگو سرت تو زندگی خودت باشه

تو خیالم از این حرفا زیاد میزنم

ولی جلوشون لال میشم😂😂😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑