2777
2789

سلام

کسی تا حالا بلغور گندم و جو یا برنج نیم دونه یا هر غذایی که با اینا پخته میشه و خیلی لعاب داره مث سوپ و دلمه و اینارو با زودپز جدیدا پخته؟

مشکل پیش نمیاد؟ ته نمیگیره؟ میپزه؟

من از این زودپز کلیپسی جدیدا دارم

مارک برلینی

هرچی که لعاب یا به اصطلاح ماک داره میریزم توش انگار غذام دو بخش میشه روش کلی آب داره و ته زودپز ته میگیره و حتی میسوزه در حالی که هنوز نپخته

بیشتر از صدبار شاید همه مدل امتحان کردم

کم آب

پر آب

با نمک

بی نمک

شعله کم

شعله خیلی کم

حجم کم

حجم زیاد

و...

خسته شدم ازش ولی وقتی میبینم مامانم با اون زودپز قدیمی ها راحت اینارو میپزه و من با این زودپز درموندم بیشتر اعصابم خورد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه پخت ولی خطرناکه، اگه وقت داری با قابلمه بپز، ممکنه تو سوپاپ ها گیر بکنه، اگر هم با زودپز پختی لااقل تو خونه باش و حواس جمع که اگر متوجه تغیر صدای همیشگی شدی سریع خاموش کنی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اصن اینارو با زودپز نپز  منفجر میشه زودپز بعدشم چیزی نیس ک با زودپز بپزی.. آخه برنج نیم دون نیم ...

اینا رو تنهایی نمیخوام بپزم ولی مثلا" سوپ یا دلمه یا هر غذایی شامل اینا رو میخوام با زودپز بپزم