سلام
کسی تا حالا بلغور گندم و جو یا برنج نیم دونه یا هر غذایی که با اینا پخته میشه و خیلی لعاب داره مث سوپ و دلمه و اینارو با زودپز جدیدا پخته؟
مشکل پیش نمیاد؟ ته نمیگیره؟ میپزه؟
من از این زودپز کلیپسی جدیدا دارم
مارک برلینی
هرچی که لعاب یا به اصطلاح ماک داره میریزم توش انگار غذام دو بخش میشه روش کلی آب داره و ته زودپز ته میگیره و حتی میسوزه در حالی که هنوز نپخته
بیشتر از صدبار شاید همه مدل امتحان کردم
کم آب
پر آب
با نمک
بی نمک
شعله کم
شعله خیلی کم
حجم کم
حجم زیاد
و...
خسته شدم ازش ولی وقتی میبینم مامانم با اون زودپز قدیمی ها راحت اینارو میپزه و من با این زودپز درموندم بیشتر اعصابم خورد میشه