2777
2789
عنوان

قلیان در شیردهی

150 بازدید | 5 پست

منووو نخوریدااااا نصیحت و فاز منبر نیاین اگه جواب میدونید بگید 

من قبل بارداری قلیون میکشیدم دخترم سه و ماه نیمشه من یه هفته شده باز میکشم نمیدونستم ضرر داره میره توشیرم ⁦🤦🏻‍♀️⁩ که دیگه نمیکشم 

من دخترم رفلاکس داره روی رفلاکسش تاثیر داره ؟!؟

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
اسی جون مادربزرگ من قلیونی بود شدید سر هر ۵ تا بچه اش هم کشید و موقع شیردهی هم کشید یکی از یکی سالمت ...

😂 دمش گرم

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اسی نکشی بهتره من خودم گاهی میکشم الان دلمو زده 

خواهر زادم قلیونی خفن بود بچش تا دو سالش شد نکشید الان باز وقتی بره تفریح میکشه

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞