2777
2789
عنوان

توروخدا گول نخورید

638 بازدید | 21 پست

سلام از همه خانما خواهش میکنم گول این شرکت ایده پردازان وب ایران و نخورید نگاه به آگهی وسوسه کنندشون نکنید که نوشته کاره پاره وقت و مناسب خانم های خانه دار و.....  همشون قبل ثبت نام جواب میدن من خودم گول خوردم و ثبت‌ نام کردم  35 هزار واریز کردم چون خیلی نیاز مالی داشتم حتی پول ثبت نام و نداشتم از کسی قرض کردم خدا لعنتشون کنه تو کار جذب متقاضی همچین روش های گول زدن افراد رو نوشته و آموزش داده  که من حالم به هم خورد نتونستم اینکارو کنیم واسه هر جذب 13 هزار میده ولی این پول خوردن نداره پشتش آه هزاران نفره که گول خوردن. هرچی قبل ثبت نام میگن آموزش میدیم و فلان کشکه من از یکی از پشتیبان ها سوال کردم نوشت به من ربط نداره خودت میدونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره یه شرکتم۵سال پیش از ما۲۰هزار گرفت😐

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

اره دیگه دور دورِ حروم خوراس 

خدا بزنه بند کمرشون نابودشون کنه

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
آره یه شرکتم۵سال پیش از ما۲۰هزار گرفت😐

امضات🤣

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

جدیدا هم میگه هزینه ثبت نام و عودت میدیم ولی مدارک شخصی میخواد اسکن کد ملی خودتو یکی از بستگان درجه یک. عکس تمام صفحات شناسنامه عکس خودت شماره کارت..... با این مدارک راحت میتونه هویت آدمو جعل کنه 

خیلی اگهی های همچین مدلی زیاد شده , تازه اینجوریم هست که وقتی پولو واریز کردی دیگه تمومه شما فقط 35 تومن ازت کم میشه اما اونا روزی از 100 نفر بگیرن کلی پول میشه, تازه شکایت هم نمیتونی بکنی چون 35 تومن ارزششو نداره کلی وقت تلف کنی اخرشم هیچی به هیچی , من یبار کلی تحقیقکردم دیدم دقیقا همشون عین هم یه متنیه که میفرستن به ادم , کاملا مشخصه کلاه برداری 

هرکاری که باید قبل استخدام پولی پرداخت کنی از نظر من کلاه برداریه

سه هفته برای شرکت اگرین بازاریابی کردم

قبلش هم پولی پرداخت نکردیم

۷۰۰ تومن پورسانتم شد بلاک کردن نامردا...۱۵۰ تومن فقط پول شارژ دادم