2821
2789
عنوان

علت سر شدن و درد دست ها در خواب

2741 بازدید | 15 پست

سلام دوستان وقتی میخوابم  از خواب پا میشم احساس درد تو دستام و مرمور شدن و بی حسیشون دارم یبار راست یبار چپ علتش چیه نکنه msباشه 😭😭😭

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

چسبندگی عصب نداری ؟؟؟

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلسیم بدنت کم نیست؟کم خونی نداری؟ عزیزم به چیزای منفی فکر نکن اصلا.

نمیدونم تازه باردار شدم شردع شده فقطم وقتی از خواب پا میشم حس میکنم خون به دستام نمیرسع

نه بابا احتمالا رو دستت میخوابی برای منم خیلی پیش میاد بعد چند دقیقه کم کم به حالت اول برمیگرده

برا منم از خواب پامیشم اینجوریع بعد خوب میشع 

چی هست نمیدونم 

بزنم نت میاره بخون علائمت شبیه چسبندگی عصب دست هست چیز جدی نیست ولی باید حتما پیگیری و درمان بشه تا عواقب بدی نداشته باشه حتما حتما حتما برو دکتر

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
برا منم از خواب پامیشم اینجوریع بعد خوب میشع 

برای بارداریت هم میتونه باشه اول به پزشک ات بگو بعد لازم شد برو دکتر 

سلام منم تو خواب هر دو دستام خواب میره بطوری که کل شب انگار بیدارم از بی حسی دستام و وقتی از خواب بلند میشم و یه کم میگردم خوب میشه فقر آهنم دارم 

به نظرتون مربوط به آهنمه یا چیز دیگه ای؟ کسی تجربه ای مثل من داره؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز