2777
2789

سلام خانما ختم ۴۰ روزه(* و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیر المنزلین *) مجربه 

هرکس موافقه بیاید با هم شروع کنیم بخونیم و برا همدیگه دعا کنیم تا ان شاءلله هممون بتونیم خونه دار شیم خونه های خوب و قدم دار برا هم بخواهیم

هرکس موافقه اسمشو بگه تا اسامی مشخص شه و ختم رو شروع کنیم که ان شاءلله از دعایی که درحق هم میکنیم هممون خیلی زود بتونیم حاجت روا شیم

وقتی هیچ پولی نیست با ختم و این حرفا قراره کیسه کیسه پول بباره بی اعتقاد یا مخالف نیستم کار قشنگیه ولی یه لحظه خودم خواستم انجام بدم با خودم فکر کردم تو بی هیچ بی هیچ چطور میخوایی خونه بخری یه خونه ۵۰ متری یه ملیارده از کجا اخه🤔🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی هیچ پولی نیست با ختم و این حرفا قراره کیسه کیسه پول بباره بی اعتقاد یا مخالف نیستم کار قشنگیه و ...

خوشگل حساب کتابای خدا با حساب کتابای مافرق داره 

قدرت خدا با بندش یکی نیست😊

من میخوام عضو بشم باید چیکار کنم؟

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
وقتی هیچ پولی نیست با ختم و این حرفا قراره کیسه کیسه پول بباره بی اعتقاد یا مخالف نیستم کار قشنگیه و ...

اگه خدا بخاد همه چیز جور میشه.ما این ماه خریدیم.قرض و وام و فروش دار و ندار.

اما خدا کمک کرد به موقع چک هومون داره پاس میشه.ان شالله همه مستاجرا خونه دار بشن.خدا اگه بخاد براش هیچ کاری نداره

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی