2821
2789
عنوان

لعنت به اینستا😔

581 بازدید | 29 پست

سلام خانوما چند روزه بخاطر یه موضوعی با شوهرم قهرم البته سلام و خداحافظ رو میگم امشب داخل اینستای گوشیش رفتم دیدم قسمت جستجوهاش دنبال سوپر و این چیزا بوده قبلا هم دیدم و به روش نیاوردم تو اینستاش خیلی فیلمای چرت و پرت و زن لخته امشب خیلی حالم گرفته شده چند شب پیشم گفت اگه یه زن چندبار رو به یه مرد بده مرده کشیده میشه سمتش منم بهش گفتم پس من چجوری به تو اعتماد کنم وقتی میری بیرون اگه رفتی و یه خانومی چندبار تو مغازه بهت پا داد چجوری مطمعن باشم تو نمیری سمتش در ضمن جدیدا فهمیدم یواشکی مشروب میخوره ولی گردن نمیگیره میگه هر وقت دستم دیدی اونوقت قهر کن نمیدونم چیکار کنم قبلا خیلی بهش اعتماد داشتم الان اصلا ندارم به نظرتون بازم قهر بمونم یا اشتی کنم😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه تو نمیتونی بری اینستا این کارارو بکنی؟ مگه تو نمیتونی خیانت کنی؟ خودتو دست کم نگیر اصلا، بهش بگو یکبار بهت میگم که اینستاتو پاک کن، در غیر این صورت منم تعهدمو نسبت بهت، عین خودت میکشنم و هزارتا چرت و پرت نگاه میکنم

مگه تو نمیتونی بری اینستا این کارارو بکنی؟ مگه تو نمیتونی خیانت کنی؟ خودتو دست کم نگیر اصلا، بهش بگو ...

احسن 

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

با قهرکردن اونو بیشتر از خودتون دور میکنید و هل ش میدین سمت زن‌های دیگه یکم سیاست داشته باشید ، به مشروب خوردنش هم انقدر گیر ندید چون بخواد بخوره میخوره دور از چشم شما ، 

این چه حرفیه آخه به آدم رو بدن می‌ره سمتش،مثل اینکه خدا یه قدرتی به نام شعور و وجدان توی انسانها گذاشته که تو این جور موارد وجه تمایز انسان و موجودات دیگه هست،ای بابا نمی‌فهمم چرا مردم اینقدر برای کارهای غیر اخلاقی دلایل خنده دار میارن

مگه تو نمیتونی بری اینستا این کارارو بکنی؟ مگه تو نمیتونی خیانت کنی؟ خودتو دست کم نگیر اصلا، بهش بگو ...

چند بار بهش گفتم اینستاتو پتک کن گفت نه چیز بدی ک نیست برای موقع بیکاری خوبه دیگه منم چیزی نگفتم چندبار خودم پاک کردم گفتم منم پاک کردم توام پاک کن ولی نکرد امشب بازم قسمت جستجوهاش دیدم سوپر بود

بنظر من قبل از هر حرفی کاری حتی شده تلفنی از یه مشاور کمک بگیر ، چون به روش بیاری بدتر میکنه چون میفهمه که شما هم فهمیدی دیگه براش عادی میشه ، به روش هم نیاری هی بدتر به خودت صدمه میزنی از لحاظ روحی ، پس باید با یه مشاور صحبت کنی که دقیق بهت بگه چه عکس العملی نشون بدی که بتونه مشکلت حل شه 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
این چه حرفیه آخه به آدم رو بدن می‌ره سمتش،مثل اینکه خدا یه قدرتی به نام شعور و وجدان توی انسانها گذا ...

چندشبه بخاطر همین حرفش ناراحتم اصلا نمیتونم بهش اعتماد کنم هر چی هم میاد سمتم بازم نمیتونم مثل قبلا باهاش حرف بزنم

با قهرکردن اونو بیشتر از خودتون دور میکنید و هل ش میدین سمت زن‌های دیگه یکم سیاست داشته باشید ، به م ...

اصلا دلم نمیخواد اینقدر پرو بشه که جلو روم بشینه بخوره بخاطر همین الکی هم گ شده بهش گفتم من حرف دیگران رو قبول ندارم ولی اگه روزی ببینم مطمعن بشم دیگه قهر نمیکنم راحت میذارمت میرم چون دروغ بزرگی رو دوساله میگی

چندشبه بخاطر همین حرفش ناراحتم اصلا نمیتونم بهش اعتماد کنم هر چی هم میاد سمتم بازم نمیتونم مثل قبلا ...

حق داری،خب یعنی چی این حرف منو عصبی کرد،مگه بازار شام هر کی اومد مغازه یا پا داد طرف همسرش رو تهدید کنه که من ممکنه با محبت و رو دادن طرف برم سمتش،عجبا