یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه نشسته یا ایستاده باشه میوفته و چشا و دهنش کج میشه و بعضیاهم از دهنشون کف میاد
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
پسر من تشنج کرد شروع کرد به لرزیدن.الان هروقت تب شدید میکنه میرسه به ۳۹بهش دیازپام میدم دکتر تجویز کرده.دیازپام باعث میشه بدنت شل شه و تشنج نکنی.پاشویه و شربت پروفن و استامینوفن خوبه
هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
علایمش انسان بی حال میشه قبل از تشنج حتا چشاش یه طوری میشن که انگار داره میمره یا خماره
کمک های اولیش باید زود شیاف بزنی اصلا بش اب یا چیزی نده حالا اونای که سابقه دارن دکتر یه نوع داروی معقدی میده ارامش بخش که موقع تشنج بشون میدن تا عضلات شل بشن
خدایا شکرت قبل از این تاریخ ۹۹/۹/۹ به ارزوم رسیدم😍😍😍
اخیی چه درد ناک شما تو اطرافیانتون داشتید ؟ کمک های اولیه اش بع چه صورته
هیچ کمکی نمیتونی بش بکنی باید اون حالت ولش کنه از ما کاری برنمیاد استخون درد شدیدی طرف میگیره و بعد از تموم شدن تشنج خیلی بی حال میشه وتا آخر روز کسل و خواب آلوده
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
عزیزم پسر من کلا تب بدنش فرق میکنه باید صدبار ببریمش دکتر سرم بخوره تا تبش پایین بیاد.تا صبح پاشویه میکنم شربت و شیاف میزاریم تبش پایین نمیاد.فک کن زیردست دکتر تشنج کرد.بدنش به شدت حساسه
هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...