2777
2789
عنوان

چیکارکنم میل ب نماز پیدا کنم

190 بازدید | 26 پست

بچه ها من ادم معمولی هستم معمولی ک چه عرض کنم اصلا مذهبی نیستم ولی نماز و خیلی خیلی دوس دارم اما اصلا توفیق خوندنشو ندارم،😔😔همش میگم از فردا از فردا الان از اخرین نمازی ک خوندم یه ماه میگذره😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم خیلیامث توان😊منک دیگ امیدی ندارم واس نمازروزه و..خستم خسته💔ای بابا

یـک نـفـر حـال دلـش خـوب نـیـسـت❤مـیـشـودبـرای دلـش اَمَـن یُـجـیـبُ بـخوانـیـد؟
اگه میخوای نماز بخونی باید مرتب بخونی نه اینکه یه روز بخونی یه روز نه بعد بگی توفیق نشد اینجوری سبک ...

دوست گلم دقت کنی میبینی منم برای همین تاپیک زدم که چیکار کنم میل ب نماز پیدا کنم،

به احساست توجه کن دوست نداری نخونی نخون

نماز خوندن که به دوست داشتن نیست واجبه آدم باید بخونه به فکر دنیای بعد از مرگ هم باشین که بخاطر این نناز نخوندن باید جوابگو باشید و حسرت میخورید که کاش به دنیا برگردم تا بتونم نمازهایی که ازم ضایع شده رو جبران کنم 

منم همینم خیلیامث توان😊منک دیگ امیدی ندارم واس نمازروزه و..خستم خسته💔ای بابا

من حس میکنم چون به کارای دیگم مثل خجاب و اینا اهمیت نمیدم باعث میشه 😂😂

به احساست توجه کن دوست نداری نخونی نخون

طبق اصول انسان شناسی آدمی یک موجود چند لایه است. بخش های وجودی انسان عبارتند از بخش گیاهی، حیوانی، شیطانی، فرشته ای یا همون عقلی، و فوق عقلی یا الهی... و احساس آدم میتونه تابع هر یک از این بخش ها باشه. این جمله که از احساست تبعیت کن یک جمله مبهمه. در واقع دارین بهش میگین از چی تبعیت کنه؟ از شیطان یا از فرشته؟از گیا یا از حیوان؟ یا از خدا؟ هرچند بنده خدا استارتر خودش گفت نماز رو خیلی خیلی دوست دارم! حالا شما اصرار دارین که دوست نداره یه بحث دیگست. 

من حس میکنم چون به کارای دیگم مثل خجاب و اینا اهمیت نمیدم باعث میشه 😂😂

بیخیال بابا بعصبارومیبینم گنا میکنند نمازم میخونتد بعدخدابهشونم میده اصلا دنیای بدیه بی عدالتی داره بیدارمیکنه حتی خداام عدالت رعایت نمیکنه💔دیدم ک میگم😊

یـک نـفـر حـال دلـش خـوب نـیـسـت❤مـیـشـودبـرای دلـش اَمَـن یُـجـیـبُ بـخوانـیـد؟