2777
2789
عنوان

موش

146 بازدید | 16 پست

موش تو خونم بچه کرده چ بکنم. تاحالا یک موش بزرگ ودوتاکوچیک گرفتم.چ بکنم....

خسته شدم.افسرده شدم.دلم نمیاداصلا خونه روتمیزکنم.ازهمه چی بدم میاد

تو سقف کاذب اتاق بودن...بعدک متوجه شدم دوتاشو باچسب گرفتم

بهم ریختم سقف کاذبو حالا اومدن توآشپزخونه.‌یدونه اینجا گرفتم....هنوزم فضله خیلی کم میبینم😪😪

واااای انقدم مریضی میارن میگن موشا😱

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای انقدم مریضی میارن میگن موشا😱

میدونم برای همین میگم ازهمه چی بدم اومده.ما طبقه سوم هستیم نمدونم ازکجا اومدن.فقط سقف کاذب بادر سقفی پشت بام درارتباطه شایدازون جا اومدن

وای خیلی اتفاق بدیه باید چندتا چسب بگیری جاهای مختلف بذاری تا همشو بگیری تله موشم خوبه چسب موشا خیلی ...

زرنگن کثافتا بیشعورا.....اصلا نمیرن روچسب‌.اونارم درحین فرار گیر کردن روچسب.یک بسته مرگ موش هم کوفت کردن هیچ مرگشون نشد

شما چجوری گرفتین؟مال شماهم کوچیک وبزرگن...

اره دوتا بزرگ بودن الانم هی داریم بچه هاشونو میگیریم.همش به شوهرم میگم این موشا حرامزادن😂😂میگه نه من خودم تو مجلس عروسی پدرمادرشون بودم.باچسب موش میگیریم

اره دوتا بزرگ بودن الانم هی داریم بچه هاشونو میگیریم.همش به شوهرم میگم این موشا حرامزادن😂😂میگه نه ...

مال من ک یکدونه بزرگ گرفتم بایکدونه بچه خیلییی کوچیک درحد سکه اندازش.اللن باز یکدونه بچه دیگ گرفتیم اندازه گردو.فک کنم همون سکه شده حالاگردو.زودتر گیربندازشون اونا بعداز ۵ هفته هرکدوم میتونن ۷تا بچه بزان

من دارم بااین فکر دیوونه میشم

چیکار کردین خونه مام موش اومده دارم دیوونه میشم

هیچی پیرشدم...دعا کن بچه نکنن این تاپیک مال چندماه پیشه فکرکردم دیگ تموم شدن تاهفته قبل دوباره یوی توسقف کاذب دیدم...فعلا فقط مرگ موش مریزیم میاد کوفت میکنه میره دوباره میریزم بازمیادکوفت میکنه میره نمدونم کی اثرمیکنه

ای خدا دارم ذیوونه میشم نمیتونید خونرو عوض کنید؟؟؟؟

ن طبقه بالا پدرشوهرم زندگی میکنیم.بااین وضعیت اقتصادی وکرایه هاکجا برم؟

شما نگرفتین موش رو؟من ک نمیدونم چرا این مرگ موش ها اثرنمیکنه تاحالا۳تا جعبه کوچیک مرگ موش ریختم میخوره انگار ن انگار