2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم پسر

187 بازدید | 14 پست

منو شوهرجان سر اسم خیلی اختلاف داشتیم فقط مشترکا همین چند تا اسم رو پسندیدیم 

بنظرتون کدوم بهتره 

اسمای خوشگل هم بگین یادداشت میکنم

تعداد رای : 31
نظرسنجی
آریا
10
32%
پویان
10
32%
تیام
2
6%
هیچکدام
9
29%
کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو سوهرمم اختلاف نظر داریم اون میگ رادمان من میگم رادمهر باز اون میگ هامون من میگم هامین😑😑😑

هامون و رادمهر خیلی قشنگه 

من اهورا هم دوس داشتم یکی از فامیلامون گذاشت😒

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
هامون و رادمهر خیلی قشنگه  من اهورا هم دوس داشتم یکی از فامیلامون گذاشت😒

الان بیشتر اصرار داره روی رادمان بنظرم خیلی سنگینه  ولی اون کار خودشو میکنه منم گفتم بزار هرچی خواستی دیگ اصرار نمیکنم

الان بیشتر اصرار داره روی رادمان بنظرم خیلی سنگینه  ولی اون کار خودشو میکنه منم گفتم بزار هرچی ...

اوخی یاد زایمان خودم افتادم.۹ماه سر اسم بحث کردیم تا شب قبل بدنیا اومدنش من کوتاه اومدم و یکی از اسمهای درخواستیش رو قبول کردم.اصلا باهم تفاهم نداشتیم در انتخاب اسم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
اوخی یاد زایمان خودم افتادم.۹ماه سر اسم بحث کردیم تا شب قبل بدنیا اومدنش من کوتاه اومدم و یکی از اسم ...

مردا همیشه زورن بخدا 

این اسمای نظرسنجی هم‌ شوهرم انتخاب کرده ک من باهاش ب توافق رسیدم 

همه جا این اختلاف دیده شده😅

مردا همیشه زورن بخدا  این اسمای نظرسنجی هم‌ شوهرم انتخاب کرده ک من باهاش ب توافق رسیدم  ...

آره دیدی وقت اسم گذاری که میشه چقدر غُد و خودخواه میشن.والا ۹ ماه مادره میمیره و زنده میشه تا بچه بدنیا بیاد اونوقت هر اسمی ما میگیم اونا زحمت رَد کردنش رو میکشن تا اسمی بشه که خودشون دوست دارن در نهایت

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

استارتر آریان از آریا شیکتره ها

آره دیدی وقت اسم گذاری که میشه چقدر غُد و خودخواه میشن.والا ۹ ماه مادره میمیره و زنده میشه تا بچه بد ...

آره واقعا فامیل اونا ک میره روش اسم رو هم اونا میذارن 

استارتر آریان از آریا شیکتره ها

وای خودم خیلی دوس دارم 

اتفاقا اسم خودمو شوهرم آخرش ان داره اگه آریان بذاریم خیلی هماهنگ میشه ولی مخالفت میکنه

وای خودم خیلی دوس دارم  اتفاقا اسم خودمو شوهرم آخرش ان داره اگه آریان بذاریم خیلی هماهنگ میشه ...

🤪🤪🤪