الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان بیشتر اصرار داره روی رادمان بنظرم خیلی سنگینه ولی اون کار خودشو میکنه منم گفتم بزار هرچی ...
اوخی یاد زایمان خودم افتادم.۹ماه سر اسم بحث کردیم تا شب قبل بدنیا اومدنش من کوتاه اومدم و یکی از اسمهای درخواستیش رو قبول کردم.اصلا باهم تفاهم نداشتیم در انتخاب اسم
عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
مردا همیشه زورن بخدا این اسمای نظرسنجی هم شوهرم انتخاب کرده ک من باهاش ب توافق رسیدم ...
آره دیدی وقت اسم گذاری که میشه چقدر غُد و خودخواه میشن.والا ۹ ماه مادره میمیره و زنده میشه تا بچه بدنیا بیاد اونوقت هر اسمی ما میگیم اونا زحمت رَد کردنش رو میکشن تا اسمی بشه که خودشون دوست دارن در نهایت
عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
وای خودم خیلی دوس دارم اتفاقا اسم خودمو شوهرم آخرش ان داره اگه آریان بذاریم خیلی هماهنگ میشه ...
🤪🤪🤪