2777
2789
عنوان

این خانومو میشناسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعصب توی دین نژاد فرهنگ ...

باعث میشه از مردمی که نمیناسیمشون  و معاشرتی باهاشون نداشتیم متنفر باشیم

تو فکر میکنی کی موند؟اون روزا که فقط خودم پیش خودم می موند. خودم برا خودم شعراشو بلند میخوند.خودم برا خودم نیرو کمکی بود. کی موند؟ * من از راه بدربودنامو بودم اومدم،با پای خودم اومدم،دورامو زدم اومدم،بعد این همه سال رو برگردوندنم،مرد شدم اومدم،الان خودمم،با یه گونی ورق مچاله که گوش درددل یه دهن گشاده،من همون پشت به دوربین همه ام، اینجانب ممدرضا شایع
نه عزیزم با ایشونه خودش گفته 4 ساله باهم هستیم

بابا مصاحبه شونو دیدم خودم اسم برنامه شو یادم نی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

کاش منم شوهر افریقایی داشتم

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

من کاری به خرفای نژادپرستی ندارم((اشتباست این کار))) اما ملت بیشتربه این فکرمیکنن که به هم نمیان و مطمینن نژادپرستن اما فقط درحدمسخره نه کشتن

پ. ن شایدنظرمن اشتباه باشه. 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
خب زندگی شخصی اش رو نریزه تو اینستا

خب ذات اینستا همینه ک آدما از خوشحالیاشون و ناراحتیاشون عکس میذارن و با دیگران شییر میکنن

این دلیل نمیشه دیگران ب انتخاباش بی احترامی کنن ک عزیزم