2777
2789
عنوان

با پدرشوهرم چکار کنیم؟

307 بازدید | 34 پست

سلام ۱۰ سال ازدواج کردم هر موقع پدر شوهرم زنگ میزنه که دارم میام تهران تن و بدنم میلرزه تقریبا ماهی یکبار میاد ۱۰ روز میمونه برمیگرده.

از نمک غذا تا گوشت غذا ایراد میگیره.فقط میگه دمنوش بده.صدای تلویزیون از ۵ صبح که وقت اذان هست بلند میکنه بهش هم همسرم گفت جواب داد گوشام سنگین شده.هربار هم که میاد یک دست لباس یا حتی یه لنگه جوراب نمیاره!میگه از حمام اومدم همینهارو میپوشم دوباره!اخبار هم روزی ۸ بار نگاه میکنه به حدی که من تمام خبرهارو حفظ میشم.هیچوقت جوابشون رو ندادم یکبار سر سالاد درست کردن جوابشون رو دادم تا فردا صبح جواب منو میداد که به غلط کردن افتادم.میگن صبحانه غذا درست کن برنج بزار یا کوکو!خلاصه که خوب دیوونه شدم.امروزم براشون میوه گزاشتم جلوشون برگشتن گفتن یادبگیر که میوه های درختی رو با بوته ای نباید خورد😭بخدا خسته شدم.

فراموشی....نعمته

😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮صبحونه کوکو؟

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مادر شوهرت چی میکشه از دستش  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

یعنی چی میاد ده روز میمونه

راشون نده بابا

اینا یه عروس بدجنس میخوان جرات نکنن سالی یه بارم برن خونش

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

خدا صبر بده عزیزم 

نمیدونم این جهالت تا کی ادامه داره که پدر شوهر و مادر شوهر ها نمیخوان متوجه بشن  جواب احترام و ادب رو باید با رعایت احترام و اعتدال داد  نه با گستاخی یا بی ادبی  

امیدوارم بتونی با شرایط فعلی کنار بیای عزیزم 

متولد ۱۳۳۱ هستم