2777
2789
عنوان

رانندگی

927 بازدید | 37 پست

سلام راننده های حرفه ای 

راستش 7 یا 8 سالی میشه گواهینامه دارم ولی از بس شوهرم منو از رانندگی ترسونده به هیچ وجه نمیتونم رانندگی کنم تا بشینم همه چی فراموشم میشه حتی پدال ترمز و گاز 😐یک جلسه هم آموزش رفتم ولی تاثیری نداره چون کم بود. بنظرتون چکار کنم باز کلاس بگیرم؟ شوهرم که الان اجازه نمیده میگه گرونه اخه جلسه ای 70 تومنه 

بنظرتون پنهانی ازش برم کلاسارو تا ترسم بریزه و ایا ترسم میریزه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس چیه بابا

سوییچو بردار برو تا تنها نری راننده نمیشی

من امروز قبول شدم فردا سوییچو برداشتم رفتم تو خیابونا وگرنه به منم میگفتن وای میزنی به این و اون

تاحالا کوچکترین برخورد و تصادفی نداشتم

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

خوشبحاااالتون من ک همیشه ماشین برمیدارم میرپ بیرون ولی هنوگواهینامه ندارم خخخخ یک جلسه رفتگ افسرردم کرد گفتم ب کتفم منک همیشه میرم ولی خانوادم میترسن بزنم ب یکی چون گواهینامه ندارم مشکلی پیش بیاد

چ کسی میخاهد،من و ط مانشویم؟ خانه اش ویران باد👊

سلام عزیزم 

بهترین کار نشستن پشت فرمون ماشین خودتونه زمانی ک همسرتون هستن یا ی فرد وارد دیگه ، تا زمانی ک ب اصطلاح دستتون پر شه 

البته واقعا نشستن کنار آقایون سخته ( نشستم ک میگم😁)

ولی خب دورانی ک باید سپری شه 

اولم از مسیرای کوتاه و راحت و زمانهای خلوت شروع کنین

گاهی سکوت بهترین کلام است

چند جلسه بردار راننده میشی 

بهتر از اینه خدای نکرده ماشینتو داغون کنی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
کلاس چیه بابا سوییچو بردار برو تا تنها نری راننده نمیشی من امروز قبول شدم فردا سوییچو برداشتم رفتم ...

من با پراید آموزش دیدم الان پژو داریم شبیه قایق انگار بزرگه 😐بنظرتون فرقی میکنه 

من ۱۲جلسه رو رفتم ایین نامه هم قبول شدم باید توشهری امتحان بدم..مشکلم موقع دنده معکوسه تا میخام کلاچو ول کنم تلو میخوره

مثلا سرعتگیر دنده رو یک گذاشتم میخام حرکت کنم ی تلو میدم

چجوری رو کلاچ مسلط بشم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت