تولدت مبارک همسرم تاج سرم امید زندگیم سایه ات بالا سر من و مُهَنا باشه ابدی من. میپرستمت همیشه پشتم بودی بهترین مردی که تو زندگیم دیدم تویی همیشه قدرتو میدونم ❤️💏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تولدش مبارک اسی خداشاهده اگه همین تاپیکو من میزدم همه میپریدن بهم ک داری فخرمیفروشی و تولد شوهرت بماچه و... مطمئنم که میگمااااا😂😂🤔🤔🤔🤔🤔
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اگه آدما میدونستن چقد تو زندگی سختی کشیدیم بعد جاش شوهرم همه چیم شده جای همشون جبران کرده اینو نمیگف ...
اره خبر ندارن ببین تاپیک منو که درباره موفقیتام گفتم ببین چیا گفتن بعضیا...خوشبخت بشی♥️😊
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اره خبر ندارن ببین تاپیک منو که درباره موفقیتام گفتم ببین چیا گفتن بعضیا...خوشبخت بشی♥️😊
ممنونم .... اشکال نداره تو موفقیت خودتو ادامه بده حالا این که خوبه اینا غریبه ان تو ازشون انتظاری نداری ...این خیلی بده فامیل یا حتی فامیل درجه یکت چشم نداشته باشن موفقیتت رو ببینن وای چقدر زور داره😂
ممنونم .... اشکال نداره تو موفقیت خودتو ادامه بده حالا این که خوبه اینا غریبه ان تو ازشون انتظاری ند ...
اره واقعا 😂😂
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید* *پروفسور سمیعی*