2777
2789

اعصابم خیلی خورده رفتم تو بلاک لیست تلگ رامش صدتاه زن با پروفایل افتضاح بود گفت اینا خودبخود اومدن منم بلاک کردم من احمق باور کردم حالا بعد چند وقت رفتم بلاک لیست واتسا پش دیدم ۷۵ تا زن بلاک کرده با عکسای مبتذل ولی فعلا بهش نگفتم شما میگین با یه بچه من چه خاکی تو سرم کنم چجوری بهش محبت کنم ازش نفرت دارم با چه عشقی هرروز غذا بپزم خونه تمیز کنم دیگه از همه چیز سرد شدم تموم شد هرچی بود 😢😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آروم باش شاید مال قبل ازدواجتونه

آقایون قبل ازدواج خیلی کارا میکنن فقط بعضیاشون لو میرن بعصیاشون زرنگن لو نمیرن

مهمه اینه بعد ازدواج ترک کنه

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

بیرون انبلاک 

خونه بلاک میشن

ایقد نزن بترکون دگ ،این بار دگ از بی خطی با شماره پدرشوهر اومدم ،رحم کن😐😐😐😐😐😐😐😐😐واسه ماسک زدن هم باید کمپین بزنیم و هشتگ راه بندازیم؟بزنید اون عنو که نمیرید خبر مرگتون

شما که با یه بچه میدونی راهی نداری چرا انقدر تو گوشیش کنجکاوی میکنی که خودتو آزار بدی😑

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
میخوای واقعیتو بدونی؟ همه ی مردا خیانت کردن لااقل یک بار حتی اون علیه السلام ها

موافقم دمت گرم 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
میخوای واقعیتو بدونی؟ همه ی مردا خیانت کردن لااقل یک بار حتی اون علیه السلام ها

حرفتو اصلا قبول ندارم 

همه ی مردا خیانت کار نیسن 

تیکر تولد عشقمه(دادشم)                                                        اینا برای داداش میلادم که کل زندگیمه 💜💙💚💛🧡❤