2777
2789

فیلم سوپر نگاه میکنه افسرده شده یکدفعه تو خواب جیغ میزنه قبلا خیلی شاد و بیخیال بود یک مدته اصلا همش سرش تو گوشیه چند بار مچشو گرفتم که داره نگاه میکنه چیزای خیلییی ناجورم نگاه میکنه دیدشم کلا بد شده خواهرمن همش بیرون بود با دوستاش الان مامانم هرچی بهش میگه برو پارک یا برو کلاس موسیقیت نمیره کلا دپرس شده  چجوری بگم که دیگه نگاه نکنه نمیخوام وجه خودمم بهم بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه این فیلما خیلی چندشن

از مشاور ای سایت بپرس حتما

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
قبلش اینجوری نبود چیزای خیلی بد نگاه میکنه

شاید مشکلای دیگم داره مگه فیلم چقد میتونه تاثیر بذاره 

سنشم اونقد کم نیست ک

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...