2777
2789

بدازیکسال چیزی نخریدن وآرایشگاه نرفتن بلاخره امروزرفتم موهامورنگ کردم اخه توبارداریم ازاول استراحت مطلق بودم الانم بچم دوماهه دنیااومده قراربودامروزبریم شهرستان یکساله نرفتم خونه مامانم ازارایشگاه اومدم نه بهم نگاکردن باهام حرف زد داشتم بچه روشیرمیدادم میگه نذارنگات کنه زهرش میترکه

جونش دراومده رفتم موهامورنگ کردم الانم گرفته خوابیده شهرستانم کنسل

میدونی دلم واسه چی میسوزه زیادی رو دادم طلاهاموتیکه تیکه فروختم دادم بهش هیچی نخریدم فک میکنه همینطوری کم خرج بمونم ازاین به بدمیخام بپوشم وبه خودم برسم گورپدی شوهر بی لیاقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه واقعیت همینه 

کم خرج کنی دل بسوزنی 

میشه عادت براشون

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔

هروقت نظر بدی داد بگو واسه تو رنگ نکردم که خوشت نمیاد واسه دل خودم رنگ کردم تو هم مجبوری هزینه کنی .اشتباه کردی یک سال پول ازش نمیگرفتی برا خریدت شده اینترنتی بخر ولی به کم خرجی عادتش نده

افرین بپوش و بگرد و خوشیپ کن مردا لیاقت ندارن

ازاین به بد شیک میپوشم وآرایش میکنم من آرایش نمیکردم چون هرکی میدیدمیگفت ازشوهرت خیلی سری بخاطرنگاه مردم به خودم نمیرسیدم این پرروشده 

منم تقریبا کم خرجم با این تفاوت که شوهرم چیزی نمیگه اگه خرج کنم

اما میترسم یه مدت خرج کنم بعد بگه ول خرجم یا مثلا مشکل پیش بیاد

اخه همیشه حتی یه وسیله هم میخوایم بگیریم برا خونه میگه کلی چک دارم

موندم چیکار کنم

صلواتی برای ظهور
ازاین به بد شیک میپوشم وآرایش میکنم من آرایش نمیکردم چون هرکی میدیدمیگفت ازشوهرت خیلی سری بخاطرنگاه ...

عزیزم ب خودت برس عالیم برس لباسای خوب بپوش.من الان نازمزدم حسابی ب خودم میرسم اونقد ب خودممم رسیدمااا لباسای شیک باعث شده باارزش بشم مادرشوهرم برام دوتا مانتو خرید گف دوتاشم بردار دیده ارزشم یالاس

عزیزم خوب قبل از رنگ کردن ازش نظر خواهی می کردی که چه رنگی دوست داره.البته به خدا من گاهی به آقایون حق میدم میری آرایشگاه کلا بیست هزار تومن مواد رنگ خرج می کنه  ولی میگی چه قدر میشه میگه هشتصدهزار تومن!!!نصف حقوق وازرت کاری ماهیانه یه کارمند بیچاره