2777
2789
ان شالله که بارداری  دارویی چیزی مصرف کردی؟

خیلی کار ها کردم عزیزم

پیاده روی مصرف گرمیجات زیاد و حذف سردی جات ماساژ روغن  ناشتا دوسین خوردم چای زعفران و دارچین 

دعا کنید که واقعا باردار باشم و سالم باشه و بمونه چون یه سقط هم داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقت بعدازسقطت؟! چندهفته بودی؟

هفته ۷

۲ماه بعدش باردار شدم

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
عزیزم دعامیکنم مامان بشی هرچی خداصلاح بدونه  استرس به خودت نده منم تنبلی دارم برامنم دعاکن😘😘 ...

انشاالله که شما هم باردار میشی به زودی🙏🙏داروی پزشک هم این ماه لتروزول استفاده کردم انشاالله که شما هم جواب میگیری به زودی 

اخه فک کنم هفته ۵باشم.دکترم گفته دوباره باید تکرار کنم فرداشب.قبلا هم سابقه خارج رحمی داشتم.توروخدا ...

وای مثل منی چند وقت بعد اقدام کردی و باردار شدی 

انشاالله که این سر جاش رفته باشه و برات بمونه 💖💖💖

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
انشاالله که به زودی مامان میشی منم سقط داشتم الان میترسم که به اینم امیدوار بشم ولی نشه 

عزیزم بد ب دلت راه نده سقط هیچ ربطی ب بارداری های بعدی نداره من اولین بارداریم سقط شد دومی دخترمه الان دوسالشه سومی پسرمه دوهفته دیگه دنیامیاد انشالله توام بچه هات از سروکولت بالابرن و قطعا مثل من اون سقطو فراموش خواهی کرد ☺

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
عزیزم بد ب دلت راه نده سقط هیچ ربطی ب بارداری های بعدی نداره من اولین بارداریم سقط شد دومی دخترمه ال ...

ممنونم عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه برات و پسر کوچولوتم انشاالله که سالم بگیری بغلت منم دعا کن عزیزم که واقعا باردار باشم و سالم‌به دنیا بیاد😔

وای مثل منی چند وقت بعد اقدام کردی و باردار شدی  انشاالله که این سر جاش رفته باشه و برات بمونه ...

۴ماه بعدش عزیزم.باز خوشبحالت شما یه بچه داری.من که اونسری که اینجوری اینسری هم خدا بهم رحم کنه

۴ماه بعدش عزیزم.باز خوشبحالت شما یه بچه داری.من که اونسری که اینجوری اینسری هم خدا بهم رحم کنه

انشاالله خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗