2777
2789
عنوان

کی موافقه برا ترک دادن عادت بد شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلش فقط همینه یکم تنبلی داره؟'همه ی انسانا یه عیبی دارن مگه میشه کسی ایراد نداشته باشه

درست نبود جلو خونوادت گفتی و کوچیکش کردی

ممکنه سر همین کارت بدتر کنه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

از ریشه وبُن کارت غلط بوده که خونه مامانتی و مسئله رو به مامانتی گفتی از همه بدتر مامانتم زنگ زده باهاش حرف زده لج نکنه خوبه

ولی من دعا میکنم تو رودربایسی عادتشو بزاره کنار ان شاالله امیدوار باش

ولی اگر این عادت چندسالشه طول میکشه اگر بخاد ترک کنه

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
مشکلش فقط همینه یکم تنبلی داره؟'همه ی انسانا یه عیبی دارن مگه میشه کسی ایراد نداشته باشه درست نبود ...

میگم‌میخوام برم چکاپ سلامتی کنم ناراحتی در میاده ک دنبال مریضی نرو

جالب اینه ک با ازمایش مشخص شد تیروئید دارم