2777
2789

رشته اش+ریحون تازه خوردشده+نعنا خشک پودر شده+سیرداغ و پیازداغ+لپه و عدس+کشک و ماست+نمک و فلفل و زردچوبه+روغن

با چیزایی ک داشتم پختمش😐بنظرتون چ مزه ای میشه🤔🤔🤔

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم تو آش ماست لپه میریزیم شیرازی هستیم. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ما هم تو آش ماست لپه میریزیم شیرازی هستیم. 

سلام همشهری
تو اش کشک هم لپه میریزیم لپه همونخود نصف شده هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ترکیب جالبی به جز لپه چون لپه اگه تفت نخوره بوی خامیش  باهاش میمونه  عکس بده یا بگو مزه اش ...

لپه همون نخود هیچ فرقی تو مزه نداره 

ما خودمون لپه درست میکنم نخود رو یه شب خیس میکنیم فرداش نصفش میکنن با سنگ

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
لپه همون نخود هیچ فرقی تو مزه نداره  ما خودمون لپه درست میکنم نخود رو یه شب خیس میکنیم فرداش ن ...

منم واس کوفته همون کار و میکنم  ولی لپه یک مزه خامی  داره من همیشه  با پیاز یک تفت کوچیک  میدم  شاید هم من خیلی حساسم

منم واس کوفته همون کار و میکنم  ولی لپه یک مزه خامی  داره من همیشه  با پیاز یک تفت کو ...

والا ما برا نذری که لپه ها وا نرن تفتشون میدیم نه مزه خامی 

تو خیلی حساسی