2777
2789
عنوان

کدوم گوشی بهتره؟

112 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من میخوام گوشیمو عوض کنم میخواستم اول آیفون7 بخرم ولی بعد فکر کردم با این پول میتونم مدل بالاتر از سامسونگ رو بخرم

بنظرتون چیکار کنم؟

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم بستگی ب خودت داری ک چ توقعاتی داری از گوشی داری سامسونگم گوشی خوبیه ایفونم همینطور ولی خب هزینه های ایفون بیشتر سامسونگ بهتره از خیلی جهات تو ایران

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     

من و دیگه هر کارم کنن آیفون میخرم

آیفون 11 128 گیگ مد نظرمه

پولشم خودم جمع میکنم بچه ها هر چی کم بیارم همسرم میذاره روش پس جو نگیردتون بگید پولداری😂😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
آیفون 7 خواهرم 7 پلاس داره عالیه😐

آره 7 پلاس که عالیه،من میخواستم اول اونو بخرم لامصب 10 و خرده ایه خیلی گرون میشه

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
ب نظرم بستگی ب خودت داری ک چ توقعاتی داری از گوشی داری سامسونگم گوشی خوبیه ایفونم همینطور ولی خب هزی ...

من آیفون نداشتم تا حالا هزینه هاش منظورت چه هزینه هایی داره؟

من و دیگه هر کارم کنن آیفون میخرم آیفون 11 128 گیگ مد نظرمه پولشم خودم جمع میکنم بچه ها هر چی کم ب ...

عزیزم منم شرایطشو داشتم مستقیم میرفتم میخریدم دیگه اینجام تاپیک نمیزدم چون مشکل دیگه ای که دارم با دو سیم کارت نبودنشه که با 11 حله

واسه همین هنوز شک دارم

من آیفون نداشتم تا حالا هزینه هاش منظورت چه هزینه هایی داره؟

خب مشکلی برای گوشی پیش بیاد و اپل ایدی برات درست کنن فک کنم قیتمش زیاد ولی خب سامسونگ از مشکلات نداره ولی ب نظرم با این مقدار پولی ک میخوایی هزینه کنی ایفون از سامسونگای تو این رنج قیمت بهتره

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
 عزیزم منم شرایطشو داشتم مستقیم میرفتم میخریدم دیگه اینجام تاپیک نمیزدم چون مشکل دیگه ای که د ...

شک نکن اگر تمیزه گوشیش بخر

همین که سیستم عاملش قویه و هنگ نمیکنه به صد تا سامسونگ می ارزه

تا دیروز میگفتم پول مارک میگیره الان میگم خوب میکنه نوش جونش😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خب مشکلی برای گوشی پیش بیاد و اپل ایدی برات درست کنن فک کنم قیتمش زیاد ولی خب سامسونگ از مشکلات ندار ...

آره آخه من میبینم سامسونگ با این سری آ که زده همش شبیه همه خیلی تفاوتی ندارن حالا یکم یچیزاییش فرق داره که نمی ارزه واسش اینهمه گرونتر بخری

بعد من چند وقت پیش میخواسم آیفون بخرم نخریدم الان خیلی گرون شده ولی گوشی سامسونگ خیلی تفاوت قیمت نداره با اون زمان