2777
2789
عنوان

رب گوجه پزاا بیایین

233 بازدید | 38 پست

سلام دوستان.من اولین بارمه می خوام بپزم.

بلد نیستم

راهنمایی لطفا

۱۴ کیلو گوجه خریدم😟

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چندروز پیش ۱۵۰ کیلو پختم با مادرشوهرم اینا ...

اول بشورشون بعد که ابشون رفت بریز توی یه کالون روش هم نمک بپاش نزار داخلش هوا بره بزار حیاط ۳ یا۵ روز بمونه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
اگه گوجه هاگوشتی باشه ۲کیلومیتونی دربیاری

چیکارشون کنم الان

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

بشور خرد کن بریز تو چرخ گوشت بعد که چرخ شد تموم شد بزار یک روز تو ظرف بمونه  بعد از یک الی دوروز آبی که ته نشین شده رو خالی کن بریز دور از صافی رد کن تا پوستو دونش سوا شه بعد بزار بپزه

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
دو تومن

چ خوب 

نصف کن بزار تو بالکن یا حیاط ی دوروز تا پوستش جدا شه بد از ابکش ردش کن بزار رو اجاق بپزه همین

گفتنش راحته اما پوستتو میکنه تادرست شه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
من چندروز پیش ۱۵۰ کیلو پختم با مادرشوهرم اینا ... اول بشورشون بعد که ابشون رفت بریز توی یه کالون رو ...

ماوقتی شستیم خردشون میکنیم ونمک میپاشیم اینطوری زودتر اماده میشه

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
من چندروز پیش ۱۵۰ کیلو پختم با مادرشوهرم اینا ... اول بشورشون بعد که ابشون رفت بریز توی یه کالون رو ...

اوه ماشالا.

دبه منظورته؟ من نمی تونم ۵ روز صبر کنم.حداکثر تا ۵شنبه

بشور...قاچ کن بریز تو گلن درش ببند...تا اب بندازه...ابش بریز...چنگ بزن یا با دستگاه چرخ کن...اگر با دست چنک زدی از رو صافی رد کن ک دونه هاش بگیری بزار رو گاز بپزه....حواست باشه ته نگیره.ارزش زحمتشو نداره...یه ماهم همه جا بو رب میده

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰