2777
2789
عنوان

تو هم گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 30 پست

هدیه هم مرد ⁦☹️⁩

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
چقدر همه چیز این فیلم خوب بود مثل فیلم های هندی و ایرانی آخر سرش همه چیز به خوبی وخوشی تموم نشد عین ...

خودش خوب بود. شخصیت های سفید و سیاه نداشت . ادمها به زندگی واقعی نزدیک بودن . ولی آخرش جالب تموم نشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نسرین چی شد؟

نسرین که بچه الناز سقط شد فکرکنم دیگه گذاشت رفت

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
چرا فرهاد چی شد  .؟هدیه  تهرانی یا هدبه زن فرهاد

تهرانی

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
چرا فرهاد چی شد  .؟هدیه  تهرانی یا هدبه زن فرهاد

زیبا مرد

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
دلم به حال نسرین سوخت وقتی دید الناز خونریزی کرد😭

منم

هدبه و فرهاد چی شدن

آشتی کردن. ولی لیدا به فرهاد گفت هرگز نمیبخشمت

من این فیلمو زیاد ندیدم اون دختره که مریض بود میخواست پسر بشه چی عمل کرد؟ 

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

چرا خونریزی کرد ؟زیر سر پیمان بود؟

پیمان دست وپاشو بسته بود روش بنزین ریخت میخواست اتیشش بزنه به نسرین وفریبرز هم گفت بیاید ببینید چون بچه اونا توشکم الناز بود اونم ترسید شلوارش کلا خون شد معلوم شد سقط کرد

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰