2777
2789
عنوان

سلان اول صبحی حس داشتین

225 بازدید | 19 پست

تونظر سنجی شرکت کنید😀

وسایل خونم کلا داغون شدن با وجود بچه هام و گذشت زمان

حالا شما بنظرتون کدوم بهتره اول عوض کنم.

(تی وی ازاون کوچولوهاست)

(فرش هام تابه تاست )

(یخچالمم ساده و باریکاست)

(مبلمم تیره و دسته هاش داغون شده)

تعداد رای : 42
نظرسنجی
یخچال
8
19%
تلوزیون
9
21%
دوتا فرش 12 متری
15
35%
مبل
10
23%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین تلویریون و یخچال موندم

چون تلویزیون شیک خیلی به نمای کلی سالن کمک می کنه ولی از طرفی یخچال بزرگتر خیلی کابردی تره و روز به روز هم گرون تر میشه، بهتره سریع تر خرید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

فرش و مبل در الویتن 

بعدش تلوزیون و یخچال 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

هر چی رو عوض کنی فرش اول تو چشمه به نطرم اول اونو بخر بعد مبل بعد تی وی و اخر هم یخچال

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

من اول اتاق خواب و آشپزخونمو کامل کردم

الانم تا آخر سال اگه عمری باشه میرم تو پذیرایی مبل و فرش و عوض کنم

برای خودت اولویت بندی کن ولی به نظرم زودتر وسایل برقی و بخر تا گرون تر نشده درسته فرش و مبل هم گرون میشن ولی دیگه به حد وسایل برقی 

فرش بیشتر تو چشمه. بعدم مبلات و بده یه تعمیر کنن با هزینه پایین.یخچال خیلی مهم نیست. مرحله آخر هم تی ...

خرید میکنیم جاش کوچیکه

بعدم لوازم برقی میترسم دوباره اوج بگیره