2777
2789
عنوان

به نیت ۱۱۰ نفر سوره سوره قدر+ایت الکرسی میخونم. هرکی حاجت داره بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 89 پست

من عشقم بیماری ام اس داره براش میخونی ؟

شاید دعا شما زودتر  اثر کنه

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برامنم بخون عزیزم انشاالله به همه خواسته هات برسی 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

برای ابروی شغلی همسرم و بموقع پاس شدن چکهاش دعا کن. خیلی ممنونم. ان شالله خدا حاجت خودتو بده به بهترین نحو😍

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

زهرا هستم از خراسان التماس دعا دارم استارتر

منم برات صلوات فرستادم گلم

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
من حاجت دلم فقط شفای بابامه😔😔😔

انشاءالله شفا پیدا میکنه 

منتظر خدا میشینیم 

همه چی درست میشه

دعا کنیم مولا بیاد

آروم شیم

اللهم عجل لولیک الفرج😪

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍