2777
2789
دلارا تایپکمو دید رفت😂

😂 فرارکرد

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
😂 کار هرشبمه 

😂نگو یکی منو دیدی😂

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته رفتن بینشون  جمع خودمونیه و من غریبه

بهش فکر نکن سعی کن خوش بگذرونی ببین بنظرم این حست به اعتماد بنفست ربط داره من خیلی این حسو تجربه کردم و اینکه این حس ازین میاد که ته دلت فکر میکنی اونا ازت بالاتر هستن و تو پایین تری فردا ان شاء الله که خواستی بری با خودت بگو من یه آدم زیبا و خاص هستم و افرادی که میرم‌به دیدنشون مثل من هستن و نه بالاتر ببین خیلی موثره

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
😂 فرارکرد

😂😂😂ترسید،😂

تهدیدم کردمش😂

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂
😂نگو یکی منو دیدی😂

😂 الان دیدم 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
من بیدار بودم الان احساس میکنم بی ندارم راستشو بگین کی برش داشته؟ 🤨 هه ههه هههه😑😑

بخواب پیداش میشه اونوقت باز بیدار میشی

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
😂😂😂ترسید،😂 تهدیدم کردمش😂

😂 بنده خدا چی میکشه از دست تو

😂 الان دیدم 

😂😂😂😂😂😂نبین 

برات ضرر داره😂

جداازاینکه ساعت بدنم به وقت لس آنجلسه امروز شوهر بیتربیتم ساعت ده منو کشون تو رختخواب گف بیا منو بخوابون منم رفتم زودتراز اون خوابیدم 😒چشممو بازکردم دیدم ساعت دو شبه😢😢

😂😂😂😂😂😂نبین  برات ضرر داره😂

😂 😂 دیر گفتی