2777
2789
عنوان

دوری و دوستی یا خودشیرینی و

261 بازدید | 15 پست

سلام دوستان بنظرتون با خانواده شوهر باید رویه ی دوری و دوستی و پیش گرفت،یا فاز خود شیرینی و چاپلوسی و این حرفا؟

شما جای من بودین کدوم راه و میرفتین؟

من مادرشوهرم روزه خونه جاریمم اهل نماز و چادره مادرشوهرم جاریمو بیشتر قبول داره انگار

خیلیا بهم میگن تو هم باید کاری کنی که مادرشوهرت باهات اوکی باشه

حالا سوالم اینه بنظرتون کار درستیه که خودمو تغییر بدم؟یااینکه راه خودمو بزم؟

اخه مادرشوهرم خیلی فرق میزاره

تعداد رای : 23
نظرسنجی
راه خودشیرینی
5
21%
دوری و دوستی
18
78%

گذینع شوهر نمیکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم دلش میخواد من نماز بخونم و سرم تو دعا باشه ولی من اینجوری نیستم حالا چجوری تعادل داشته با ...

اوه چه سخت شد 

اين چيزا كه به كسي ربط نداره

خودت باش پس

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

بنظرم چون راه نماز و دعا راه خوبیه  یکم خودتو به این چیزا بیشتر نزدیک کن  البته به نیت نزدیک شدن به خدا امیدوارم ایشون هم خوبتر بشه باهتون

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

من از روی تجربه میگم دوری ودوستی قبلا من دوسشون داشتم خیلی چون دختر عمو زن عموی من بودن مثل خواهر میدونستمشون اما وقتی دلم رو شکوندن خیلی ناراحت شدم چون کسایی که دوسشون داری فقط میتونن دل آدم رو بشکونن همش خود خوری میکردم که من انقد خوب بودم من اینکارو کردم من اون کارو کردم که هیچ کس نمیکرد واسشون بعد فهمیدم دوری و دوستی و اینکه انقد خوب نباشم که بعد خود خوری کنم الان هم اگه بخوان ناراحتم کنن دیگه مثل قبل اذیت نمیشم میگم خب مگه من واسه اونا تب میکنم که اونا برام بمیرن؟نه. همچی یر به یر میشه اتفاقا زندگی مسالمت آمیز تری داریم البته نظرم طبق تجربه خودمه و کاملا شخصی 

مادرشوهرم دلش میخواد من نماز بخونم و سرم تو دعا باشه ولی من اینجوری نیستم حالا چجوری تعادل داشته با ...

خود واقعیت باش هر جوری شوهرت میپسنده

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

عزیزم روش زندگی شما ب کسی ربطی نداره 

ب خاطر رضایت دیگران از خودت ... خودت رو تغییر نده

هیچی مهم تر از آرامش خودت نیس 

البته من خودم نمازمیخونم ... ولی نماز اصلا ب اجبار نمیشه 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇