2777
2789

عزیزان من وشوهرم به شدت اختلاف داریم

ومن روزی نیست که واقعا به طلاق فکرنکنم

ولی متاسفانه هیچکسی نیست که بعدطلاق بهش تکیه کنم...خانوادم فوت کردن

همسرم چندروزه رومخ من کارمیکنه که بچه دوم بیاریم   دیگه قول میدم کتک وفحش نباشه.  توهین نباشه...قسم وایه و این حرفا.....تاکه من خر شدم‌ودیشب رابطه داشتیم

اماصبح وظهر بازم سر شلوغ کر ن بچه  هم اونوکتک زد هم منو

منم گفتم باخودم این‌میخوادبچه دوم‌بیاد من بیشترپاگیربشم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌من الان قرص دزوپیستوگرفتم

دیشب رابطع داشتم  

نمیدونم چطوراستفاده کنم

روش نوشته  ازروزپنجم قائدگی هرروز یه دونه تا۲۱روز. 

آخه زدیم ومن باردارشدم واین ماه اصلاپریودنشدم

اونوقت تکلیف چیه

چجوری بخورم.  اخه نوشته روش ازروز۵ پریودی به پریودیم دوهفته مونده حالا

از الانم بخوری عیب نداره اگ ال دی هست فردا هم ی دونه اورژانسی بخور تا ۴۸ساعت وقت داری اورژانسی بخوری 

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
چجوری بخورم.  اخه نوشته روش ازروز۵ پریودی به پریودیم دوهفته مونده حالا

قرص اورژانسی ، فرق داره با اونی که شما میگب

تا ۷۲ ساعت بعد از رابطه وقت داری بخوریش

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
از الانم بخوری عیب نداره اگ ال دی هست فردا هم ی دونه اورژانسی بخور تا ۴۸ساعت وقت داری اورژانسی بخوری ...

ببخشید من اصلااا اطلاعی ازاین قرصاندارم

ال دی همون اورژانسیه؟؟؟ یافرق میکنه؟

من به جای ال دی دزوپیستوخریدم. اونوچجورمصرف کنم آخه

ببخشید من اصلااا اطلاعی ازاین قرصاندارم ال دی همون اورژانسیه؟؟؟ یافرق میکنه؟ من به جای ال دی دزوپی ...

ال دی و اورژانسی فرق میکنه اورژانسی قوی تره و بهتره . من از اون قرضی ک شما میگی استفاده نکردم اگ حساس نیستی ی دونه امشب بخور فردا اگ تونستید ی دونه اورژانسی بخرید بخورید . اورژانسی سر موعود پریود میکنه خیلی خوبه

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
چندتابخورم‌اورژانسی؟؟؟ چندروز؟؟؟

یه دونه کافیه همون ی روز کافیه دیگه نیازی نیست فقط حتما تا عصر بخورید تا ۴۸ ساعت بعداز رابطه مهلت دارید

ممنون عزیزدلم لطف کردی.  فدات

خواهش می کنم کاری نکردم