2777
2789
عنوان

چرا تاپیک منک روم نمیشه ترکید 😑😑

302 بازدید | 25 پست

عاااقاااا چی بود داستانش من داشتم تاپیک بغلی ک به شوهرش گفته بود جوووون رو میخوندم قضیش چی بود 🤔🤔🤔

بگین بفهمم😬😬

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

برو به همون تاپیک جوووون برس :) 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

هیچی همون بود یکی گفت یه دختر تو خیابون ب شوهرم گفت جون ،همین 

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
هیچی همون بود یکی گفت یه دختر تو خیابون ب شوهرم گفت جون ،همین 

نه اونک گفته بود محرم اومد منک روم نمیشه چی بود 😞😞😞

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

🤣🤣🤣🤣 ترکید دیگ شانس ما 

نه اونک گفته بود محرم اومد منک روم نمیشه چی بود 😞😞😞

اها ندیدم اونو

خودمم الان تو یه تایپیک بودم ترکید

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
اها ندیدم اونو خودمم الان تو یه تایپیک بودم ترکید

عههه 😅😅

اومده بودن گفته بودن  من که روم نمیشه شما ها چی  

که محرم اومده و  ....  راجع به اعتقاداتشون بود 

بعددبعضیا که روشون میشد  سوال پرسیدن   یکی هم گفت منبع اطلاعاتتون چیه 

بعد یه عده فحش دادن  که شما خودباخته های احمقید و اروپایی هستین و حرمت امام حسین رو نمیشناسید اینا 

یکی نبود فریاد بزنه .خود امام حسین گفتن 

اگر  دین ندارید آزاده باشید 

اون مثلا  متدین های مثلا  عاشق امام حسین  چجوری روشون میشه فحاشی کنن واقعا ؟  

من با بقیه دوستان کاری ندارم طرف صحبتم با کسایی بود که فحش میدن موقع صحبتای محترمانه و عادی 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
🤣🤣🤣🤣 ترکید دیگ شانس ما 

اونم ترکید؟!

والا من هیچ کدوما ندیدم .چه زود میترکن 😃

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
جون موضوعش چی بود حالا

هیچی عزیزم خانومه با شوهرش میره بیرون دختره از کنار شوهرش رد میشه میگ جوووووننننن 😑😑😑😑

اومده بودن گفته بودن  من که روم نمیشه شما ها چی   که محرم اومده و  ....  راجع ب ...

واقعاااااا 

فهش آخه....... 

اونم ترکید؟! والا من هیچ کدوما ندیدم .چه زود میترکن 😃

آره امشب فرط و فرط تاپیک میترکه 😬😬😬