2777
2789
عنوان

کارت ورود به جلسه کنکور اومد رو سایت😬

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 29 پست
یه فرمه باید پرش کنی منم پیداش نکردم هرچی میگردم میگن نباشه اصلا راه نمیدن سر جلسه

عزیزم کی گفته؟😐

ی فرم خود اظهاری بود برای کسایی که مبتلا به کرونا بودن

باید پر می کردن.

در تاریخ ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم می افتد.❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کی گفته؟😐 ی فرم خود اظهاری بود برای کسایی که مبتلا به کرونا بودن باید پر می کردن.

اره منم اینو شنیدم

اما الان استارتر میگه حتما باید پر کنیم

استرس گرفتم

اخرش باید چیکار کنیم

اره منم اینو شنیدم اما الان استارتر میگه حتما باید پر کنیم استرس گرفتم اخرش باید چیکار کنیم

نه لازم نیست!!!!

هرچی که لازم باشه تو سایت سازمان سنجش اعلام میکنن

الان بری ببینی هیچی در مورد پر کردن فرم کرونا پیدا نمیکنی

فقط چند روز قبل تو سایت فرم خوداظهاری بود برای کسایی که قطعا به کرونا مبتلا بودن با ارائه مدارک پزشکیشون باید اونو پر می کردن

در تاریخ ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم می افتد.❤
حتی اگه کرونا نداشته باشیمم باید بریم پر کنیم فرمو؟

اره 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
عزیزم کی گفته؟😐 ی فرم خود اظهاری بود برای کسایی که مبتلا به کرونا بودن باید پر می کردن.

نه همه باید فرم خود اظهاری سلامت پر کنن و پرینت بگیرن ببرن سر جلسه 

اگ نگیری اصن راه نمیدن ادمو 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
نه لازم نیست!!!! هرچی که لازم باشه تو سایت سازمان سنجش اعلام میکنن الان بری ببینی هیچی در مورد پر ...

عزیزم اگ پرینتش همراهت نباشه راهت نمیدن سر جلسه همین الان اخبار اعلام کرد 

من شماره سریال کارت اعتباری برای ثبت نام دانشگاه پیام نوروگم کردم  چیکارکنمممممم    

درخواست بده تو سایت سنجش برات میفرستن کد رو شمارت 

ممنونم تا کی وقت هس ک فرمو پر کنیم؟ میتونم فردا برم؟

تا وقتی که کارت رو بشه بگیری اونم میشه پر کرد

اصن دوتا سواله فداتشم 

باید بری تو سایت سلامت  من الان رفتم

پرینتم بگیریم از این؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

پرینتم بگیریم از این؟

اره 

مرسی گلم انشالله ک موفق باشی عزیزم

قربونت همچنین❤