2777
2789
عنوان

جواب خواستگاری

182 بازدید | 11 پست

دوستمو به خانواده خالم برای پسرخالم معرفی کردم رفتن خواستگاری پسرخالم اینا بعد گذشت و از دخترخالم پرسیدم قضیه محمد چی شد؟ دخترخالم کرمان زندگی میکنه تهران نیست گفت خبر ندارم فکر کنم جواب گرفته ، ولی داداشم دیروز داشت میگفت محمد با یه دختری دوست بوده چند ساله حالا میخواد بگیرتش الان من گیج شدم اینجا چه خبره واقعا ، دوستمم نیست ازش بپرسم رفتن شهرستانشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش قبلش میدونستی کسی تو زندگی پسر خالت هس یا نه

پسرخاله منم ی نفر تو زندگیش بود بعدش دختر دایمو گرفتم انقد با دختر دایم سرد برخورد میکنه ک نگو طفلی دختره اخه پسرخالم دوس دخترشو میخاس خانوادش نذاشتن

کاش قبلش میدونستی کسی تو زندگی پسر خالت هس یا نه پسرخاله منم ی نفر تو زندگیش بود بعدش دختر دایمو گر ...

اخه دخترخالم گفت پسرخالم از دوستت جواب گرفته ولی از این طرف داذاشم میگه محمد میخواد با دوست دخترش ازدواج کنه گیج شدم

اخه دخترخالم گفت پسرخالم از دوستت جواب گرفته ولی از این طرف داذاشم میگه محمد میخواد با دوست دخترش از ...

ب نطرم دوس دختر داره ودلش پیش اونه 

شاید جواب منفی داده ب دوستت