2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون خیلی ب خانوادشون بها میده و پول زیادی براشون خرج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 24 پست
مال من علاوه برمادروپدرش که هرماه حداقل کم کمش یه ملیون میده بااینکه پدشوهرم ماهی چهارپنج ملیون حقوق ...

خدا ازشون نگذره من ک نمیگذرم حقمو خوردن تو اوج جوونی همش حرص و استرس داشتم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 
خدا ازشون نگذره من ک نمیگذرم حقمو خوردن تو اوج جوونی همش حرص و استرس داشتم

حالامن هفت شاله ازدواج کردم بچه دارنمیشم بهم هی تیکه میندازن فقط خداجوابشونوبده منم نمیگذرم کل دعواهام باشوهرم سراوناست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالامن هفت شاله ازدواج کردم بچه دارنمیشم بهم هی تیکه میندازن فقط خداجوابشونوبده منم نمیگذرم کل دعواه ...

انشالله ک خدا ب حق فاطمه زهرا ی بچه سالم و صالح بهت عطا کنه ک با پا قدمش سر شوهرت ب سنگ بخوره والا ناشکری نیست ولی بقران همین ظهر داشتم میگفتم کاش بچه نمیوردم برا این حروم زاده ها ک حقشو بخورن

واي حالم از خانواده هاي كه رو سر بچه هاشون سوارت بهم ميخوره انگار اون پسر زن و بچه نداره 

تا چیزی میگم. مامانش میزنه زیر گریه ک من مادرشوهرمو تو سر میذاشتم عروسا این دوره فلان و بهمانن کاری میکنه شوهرم بیفته رو زمین پاهاشو بوس کنه

چجور ب منم بگو فقط نگ انداختمش تو قسطو اینا ک زیر بار نمیره

همین کارو کردم و البته خرج زیاد واسه خودم...دگه خودش فهمید زندگی خرج داره...شوهر من تو مجردیش جهیزیه خواهرشو داده..عروسیشو گرفته..وسایل خونه مادرش.

همین کارو کردم و البته خرج زیاد واسه خودم...دگه خودش فهمید زندگی خرج داره...شوهر من تو مجردیش جهیزیه ...

من خیلی بش میگم واسه خرجم میگم فلان چیزو میخام یا کاری میخام بکنم پول میخام میگه بذار برا بعد داریم ساخت میکنیم بعد پولارو میده بابا و ننه و داداشاش

تو دلمو خالی کردی ینی تا ابد

اخه اکثرن پسرای ارشد خانواده اینطوری هستن و کاریشونم نمیشه کرد از احساس مسئولیت و تعصبشون میاد 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔